Η αυτοκτονική επίθεση της Ουκρανίας αιμορραγεί ενώ η CIA χάνει το μυαλό της

Την τελευταία εβδομάδα Ουκρανοί αξιωματούχοι επέμεναν ότι η από καιρό υποσχεθείσα αντεπίθεση θα καθυστερήσει έως ότου η Δύση μπορέσει να συγκεντρώσει περισσότερα άρματα μάχης, πυρομαχικά, πυροβολικό και άλλα όπλα. Ωστόσο, υπήρξε μια αξιοσημείωτη άνοδος στις επιθέσεις της Ουκρανίας σε ρωσικές θέσεις. Αυτές οι επιθέσεις προφανώς πραγματοποιήθηκαν ως συμβολική χειρονομία για να κατευνάσουν τις δυτικές απαιτήσεις να κάνει κάτι η Ουκρανία στους Ρώσους.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Μπορείτε να καταλάβετε ότι οι ουκρανικές επιθέσεις έχουν αποτραπεί από την πολύ συγκρατημένη αναφορά της δραστηριότητας στον δυτικό Τύπο. Ο John Helmer του Dance With Bears παρέχει μια ζοφερή περίληψη της προσπάθειας:

Στις 12 Μαΐου, την πρώτη μέρα του σχεδίου τους, 1.725 Ουκρανοί άνδρες σκοτώθηκαν στο μέτωπο του Ντονμπάς. Αυτό είναι το χειρότερο ποσοστό στρατιωτικών απωλειών της ημέρας από τότε που το πραξικόπημα των ΗΠΑ στο Κίεβο ξεκίνησε τον πόλεμο τον Φεβρουάριο του 2014.

Σύμφωνα με τους Financial Times , αυτή η δολοφονία δεν συνέβη. Αντίθετα, ο τίτλος λέει : «Η ουκρανική αντεπίθεση παίρνει σάρκα και οστά με τα πρώτα κέρδη γύρω από τον Μπαχμούτ». Η Washington Post ανακοίνωσε επίσης: «Πώς οι ουκρανικές δυνάμεις αρνήθηκαν τη νίκη στη Ρωσία στο Μπαχμούτ μέχρι την Ημέρα της Νίκης». Οι New York Times επανέλαβαν : «Οι προόδους της Ουκρανίας κοντά στο Μπαχμούτ αποκαλύπτουν ρήγματα στις ρωσικές δυνάμεις». Σύμφωνα με αυτή την προπαγάνδα, αυτές οι επιτυχίες ήταν αναίμακτες από την ουκρανική πλευρά.

Ένας βετεράνος των δυνάμεων του ΝΑΤΟ παρατηρεί: «Ένα ολόκληρο σύνταγμα έχει καταστραφεί. Αυτό είναι κυνικό εμπόριο σάρκας.

Στην πραγματικότητα, αυτό που συνέβη στο πεδίο της μάχης ήταν δεκάδες κινήσεις ουκρανικών στρατευμάτων σε διαφορετικές κατευθύνσεις κατά μήκος ενός μετώπου άνω των ενενήντα χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τον βετεράνο του ΝΑΤΟ, «αυτό είναι περισσότερο προπαγανδιστικήπαρά πραγματική επίθεση. Έξυσαν μαζί αρκετό εξοπλισμό, πυρομαχικά και ανθρώπινο δυναμικό για να κάνουν ένα μόλις ακουστό τακτικό κρότο. Είναι μια γροθιά χωρίς τίποτα πίσω από αυτό. Αυτοί οι τύποι είναι ήδη νεκροί. Αυτό δεν είναι καν ευσεβής πόθος. Είναι κυνικό εμπόριο σάρκας».

Η αναφορά του Helmer συμπίπτει με πρόσφατες αναρτήσεις στα κανάλια του ουκρανικού Telegram με σειρά σε σειρά φρέσκων τάφων σε τρεις πόλεις της Ουκρανίας — Khmelnytskyi, Cherkassy και Transcarpathia. Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τότε αυτά τα βίντεο κλιπ αξίζουν μια βιβλιοθήκη βιβλίων.

Νεκροταφείο Khmelnytskyi

Νεκροταφείο Cherkassy


Νεκροταφείο Υπερκαρπαθίων

Κάποια στιγμή, η Ουκρανία θα ξεμείνει από άντρες για να τους θάψει. Η Ρωσία, αν έχετε προσέξει, πλήττει στρατιωτικούς και υλικοτεχνικούς στόχους σε όλη την Ουκρανία με ένα ανελέητο μπαράζ πυραύλων και βομβών τις τελευταίες δέκα ημέρες και δε δείχνει σημάδια χαλάρωσης.

Παράλληλα με τη ρωσική επίθεση στον ουκρανικό στρατό, η CIA φέρεται να δημοσίευσε ένα βίντεο στρατολόγησης αντάξιο των Monty Python. Μόνο ένα πρόβλημα. Η CIA προφανώς είναι πολύ σοβαρή στο να προσπαθεί να πείσει μερικούς λυπημένους Ρώσους να εγκαταλείψουν τα καθαρά μετρό της Μόσχας για τους καλυμμένους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο. Ανυπομονώ για μια μετάφραση με αγγλικούς υπότιτλους (είναι πιθανό αυτό να είναι απλώς μια εξαιρετική ρωσική παραπληροφόρηση, θα δούμε):


Η CIA προσπαθεί να στρατολογήσει Rooskies

Εδώ είναι η μετάφραση ευγενική προσφορά του XR VISION:

Αυτή είναι η …ζωή που ονειρευόμουν…. Ο δρόμος που διάλεξα για τον εαυτό μου….. Γιατί η ζωή μερικών ανθρώπων είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή άλλων; ….. Και ποιος αποφασίζει; ….. Το να είσαι ήρωας σημαίνει να αντέχεις. ….. Αλλά το να το αντέχεις αυτό…., τελικά, δεν σημαίνει να αντέχεις μάταια. …. Ο καλύτερος τρόπος για να εμποδίσετε έναν κρατούμενο να δραπετεύσει. …. Φρόντισε να μην μάθει ποτέ ότι είναι στη φυλακή. …. Τα ψέματα μας παρασύρουν εύκολα. Αλλά ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητά μας, η πραγματικότητα στην οποία ζούμε και η πραγματικότητα για την οποία μιλάμε ψιθυριστά. …. Δεν πιστεύω στην επανάσταση. …. Η αληθινή ζωή λαμβάνει χώρα εκεί όπου γίνονται ανεπαίσθητες αλλαγές στις ψυχές των ανθρώπων. …. Αόρατος για τη χώρα μου, αλλά όχι για μένα. …. Θα ζήσω την αληθινή ζωή. ….Αυτή είναι η Ρωσία μου, αυτή θα είναι πάντα η Ρωσία μου. Θα σταθώ, η οικογένειά μου θα σταθεί, και θα ζήσουμε με αξιοπρέπεια, χάρη στις πράξεις μου.

Ποιος ξένος με μια ουγγιά εγκεφαλικής δύναμης θα ήθελε να βάλει τη ζωή του στα χέρια των ηλίθιων που έκαναν αυτή την έκκληση να εγγραφούν στη CIA; Μπορώ να σας πω την απάντηση — ΚΑΝΕΝΑΣ. Το ίδιο μπορεί και ο Mark Baum (ένας χαρακτήρας από την ταινία, The Big Short):

The Big Short

Πρέπει να δώσω στο πλήρωμα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών κάποια στηρίγματα. Ανταπέδωσαν με ένα τρολ για να νικήσουν όλα τα τρολ. Είναι υστερικό:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail