Σύντομες πικρές αλήθειες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σύριζα τις ξέγνοιαστες εποχές προ μνημονίων έμπαινε - δεν έμπαινε στη βουλή, 3% ήταν το ποσοστό του. Ο Σύριζα ο κυβερνητικός (που τον αποκήρυξε ο ίδιος ο Αλαβανός πρώτος και καλύτερος) είναι δημιούργημα των μνημονίων. Κι από πήρε ψήφους; Από το ΠΑΣΟΚ κ τη ΝΔ που τους τιμώρησε γιατί υπεγράψαν μνημόνια.

Βίκυ Γιαβάση

Εναπόθεσε όλες τις ελπίδες στο μοναδικό κόμμα που τότε υπήρχε και τι τις έκανε; Σμπαραλία! Ο κόσμος χτες τον τιμώρησε για αυτό που δεν τον τιμώρησε το 2015, αμέσως μετά το Δημοψήφισμα. Γιατί από απελπισία τον ψήφισαν, υπό την επήρεια του σοκ ακόμα κι αν είδαν αυτά που ακολούθησαν. Μειώσεις, φόρους, ηλεκτρονικές κατασχέσεις. Και μια Μνημονιαάρα, Να! (με το συμπάθειο). 

Τώρα λοιπόν που όλοι έγιναν δεξιοί και μνημονιακοί, ο Σύριζα δεν έχει πια λόγο ύπαρξης, για αυτό ο κόσμος θα ξαναγυρίσει εκεί από όπου έφυγε. Και ο Σύριζα θα επιστρέψει εκεί που είναι το πραγματικό του ποσοστό. Το ΠΑΣΟΚ (λογικά) ανέβηκε και φαντάσου να είχε κι αρχηγό δηλαδή!

Πόνταρε στην τοξικότητα. Πολάκης, Ακρίτα έγιναν σήμα κατατεθέν. Το σύνθημα "Άλλαγή" φυσικά και δεν έπιασε, γιατί δεσμεύεται από τις υπογραφές του! Μνημόνιο βλέπεις!  Πόνταραν στα Τέμπη, ναι αλλά η Μακεδονία δεν ξέχασε την Συμφωνία των Πρεσπών... Ούτε ο Έβρος ξέχασε την στάση του στον φράχτη, ούτε τα νησιά ξέχασαν το Μεταναστευτικό. Γενικά, δεν ξεχάσαμε τίποτα, απελπισμένοι είμασταν. Κυρίως μάθαμε ότι η ταμπέλα δεν σε κάνει αριστερό αλλά οι Πράξεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail