Δεν αλλάξατε και βουλιάξατε

Τι καταλάβατε από τις εκλογές; Το εξής ένα. Μόλις άκουσαν οι ψηφοφόροι Τσίπρας πήγαν και ψήφισαν Μητσοτάκη! Τόσο απλά! Στην Ελλάδα ψηφίζουν αρχηγό και όχι κόμμα. Εκατό καλοί ή κακοί να υπάρχουν, η πολιτική εικόνα αφορά τον ηγέτη ενός κόμματος.

Φυσικά υπάρχουν και οι ιδεολογίες και τα σύνορα και όλα αυτά, αλλά αν δεν εμπνέει ο ηγέτης, όλα τα άλλα βραστά κι άστα. Και ο κόσμος χρειάζεται και κάποια ανανέωση! Ένα ΠΑΣΟΚ με έναν Ανδρουλάκη μέτριο και ολίγο, ανέβασε το ποσοστό του.

Ένας Σύριζα έχασε με 20% από τη ΝΔ και ο πρόεδρός του κάθεται και λιάζεται! Πότε θα ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του; Όταν θα πάει το κόμμα στο 3,5 %; Στην ουσία ένας Τσίπρας έδωσε μια τετραετία ακόμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα τόσα λάθη και προβλήματα, και ποσοστό που ούτε στον ύπνο τους δεν το είχαν φανταστεί!

Και καθίστε τώρα και πανηγυρίστε στο 20% και περιμένετε να έρθουν οι οπαδοί του Κασιδιάρη να ψηφίσουν Τσίπρα! Δηλαδή οι δυσαρεστημένοι από τη ΝΔ να ψηφίσουν ένα κόμμα που μισούν θανάσιμα.

Προτιμούν τον αποτυχημένο συναγωνιστή της δεξιάς παρά τον μια ζωή αντίπαλο. Ηγέτες γιοκ εδώ και καιρό! Όταν βρεθεί ηγέτης θα την ξαναδούν την αριστερά. Τώρα ο κοσμάκης βολεύτηκε με επιδόματα με ψιλοδιορισμούς και φτωχοκαταστάσεις και ζει τη μιζέρια του στην αγκαλιά της ΝΔ. Ένα πολύ κάλο σύνθημα είχε ο Γιωργής ο Παπανδρέου: "Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε". Δεν αλλάξατε ούτε πρόσωπο, ούτε ηγέτη και το ναυάγιο σας είναι ορατό παντού. Απολαύστε το.

Θόδωρος Γαλανόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail