Η εκλογική νίκη θα οδηγήσει στην πλήρη "ποταμοποίηση" της Νέας Δημοκρατίας

facebook.com/kyriakosmitsotakis
Η νίκη της "Νέας Δημοκρατίας" δε σηματοδοτεί καμιά "δεξιά ή συντηρητική στροφή των ψηφοφόρων", όπως είδα να αναπαράγεται σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ. Με τα επιδόματα, τα pass, τους διορισμούς στο Δημόσιο, την εκτόξευση των κρατικών δαπανών, την άρνηση να μειώσει το ΦΠΑ, η ΝΔ κυβέρνησε σαν ένα τυπικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και μάλιστα τα στελέχη της περηφανεύονται ανοιχτά γι' αυτό, επιπλέον έχει πάρει στις τάξεις της όλα τα ορφανά του Σημίτη και του Ρήγα Φεραίου ενώ έχει υιοθετήσει όλες τις εμβληματικές πολιτικές του διεθνούς left-liberal κατεστημένου (από το λοκντάουν μέχρι το ουκρανικό). 

Αυτή την πολιτική που καμιά σχέση δεν έχει με τη Δεξιά, τον συντηρητισμό ή τον οικονομικό φιλελευθερισμό, επιβράβευσαν χθες οι ψηφοφόροι. 

Μάλιστα θα έλεγα πως η εκλογική του νίκη δίνει το ελεύθερο στο Μητσοτάκη να εφαρμόσει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την κεντροαριστερή ατζέντα του αλλά και να προχωρήσει στην πλήρη "ποταμοποίηση" της "Νέας Δημοκρατίας".

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail