Μάρτυρες μιας παναμερικανικής στοχοποίησης και δίωξης των Χριστιανών

Ο Χριστιανισμός γίνεται γρήγορα συνώνυμος με το «μίσος» και αυτό μας βάζει σε πολύ επικίνδυνο έδαφος. Διότι μόλις μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων ταξινομηθεί ως «ομάδα μίσους», γίνονται στόχοι. Δυστυχώς, οι Χριστιανοί στοχοποιούνται ήδη συστηματικά αυτήν την στιγμή. Ο Matt Taibbi και οι συνεργάτες του μόλις δημοσίευσαν ένα εξαιρετικό άρθρο για το «Λογοκρισία-Βιομηχανικό Συγκρότημα» που εξελίσσεται γρήγορα παντού γύρω μας. Δεκάδες μεγάλοι οργανισμοί συνεργάζονται για να καταστείλουν την ομιλία που δεν τους αρέσει. Από την στιγμή που ένα άτομο ή μια ομάδα έχει εντοπιστεί ως προβληματική, μπορεί ξαφνικά να χτυπηθεί από πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. 

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτό μπορεί συχνά να σημαίνει ότι οι λογαριασμοί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αποπλατφορμοποιούνται», αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι «αποτραπεζικοποιούνται» από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην πραγματικότητα, η JPMorgan Chase κατηγορείται για «de-banking» αρκετών χριστιανικών οργανώσεων απλώς και μόνο εξαιτίας αυτού που πιστεύουν:

Δεκαεννέα Ρεπουμπλικανοί γενικοί εισαγγελείς υποστήριξαν την Τρίτη πως η JPMorgan Chase «αποτραπεζοποίησε» τους οργανισμούς για τις συντηρητικές και θρησκευτικές τους τάσεις, καλώντας το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας να σεβαστεί τις απόψεις των πελατών τους.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν σε επιστολή προς την εταιρεία που δόθηκε στο The Daily Wire ότι η Εθνική Επιτροπή για τη Θρησκευτική Ελευθερία, μια «ακομμάτιστη, βασισμένη στη θρησκευτική μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στην υπεράσπιση του δικαιώματος του καθενός στην Αμερική να ζει ελεύθερα την πίστη του», είχε το λογαριασμό της στην Chase μπλοκαρισμένο για τρεις εβδομάδες από την έναρξη μιας σχέσης με την εταιρεία και ζητήθηκε να δοθεί μια λίστα με τους δωρητές της Επιτροπής στην εταιρεία. Ένας επεξεργαστής πιστωτικών καρτών που ανήκε στην Chase έκλεισε επίσης τον λογαριασμό για το Family Council, έναν συντηρητικό οργανισμό που εργάζεται για την ενίσχυση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, ενώ μια εταιρεία με την ονομασία WePay, η οποία ανήκει επίσης στην Chase, αρνήθηκε να εξυπηρετήσει το Defense of Liberty, ένα πολιτικό με έδρα το Μιζούρι. επιτροπή δράσης.

Αν αγαπάτε την ελευθερία, το διάβασμα αυτό θα πρέπει να σας αρρωστήσει, γιατί αυτό που κάνουν είναι βασικά αντιαμερικανικό.

Φυσικά η JPMorgan Chase δεν είναι το μόνο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που το κάνει αυτό. Πολλοί άλλοι επίσης έκλεισαν λογαριασμούς που ανήκουν σε ειλικρινείς χριστιανικές ομάδες και ειλικρινή χριστιανικά άτομα, αλλά τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι πολύ ήσυχα σχετικά με αυτήν την τάση επειδή είναι γενικά πολύ εχθρικά και με τους συντηρητικούς Χριστιανούς.

Απλά σκεφτείτε το.

Πότε είναι η τελευταία φορά που είδατε μια θετική αναφορά για συντηρητικούς Χριστιανούς σε μια ειδησεογραφική εκπομπή;

Ή πότε είναι η τελευταία φορά που είδατε έναν Χριστιανό να απεικονίζεται θετικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή ή σε μια ταινία;

Σχεδόν 100 τοις εκατό των περιπτώσεων, εάν ένας χριστιανικός χαρακτήρας εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή ή σε μια ταινία, υποτίθεται πως νιώθουμε αρνητικά για αυτόν τον χαρακτήρα.

Μόλις συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει, θα αρχίσετε να το βλέπετε παντού.

Και αυτό το ατελείωτο μπαράζ προπαγάνδας έχει πυροδοτήσει ένα πολύ ανησυχητικό κύμα βίας εναντίον των εκκλησιών μας:

Αφού εξέτασε τα δεδομένα, το Συμβούλιο Οικογενειακής Έρευνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πάνω από 400 «εχθρικές ενέργειες» έχουν διαπραχθεί κατά των εκκλησιών τα τελευταία πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων «βανδαλισμών, εμπρησμών, περιστατικών που σχετίζονται με όπλα, απειλών για βόμβες και πολλά άλλα». Από αυτά τα περιστατικά, τα 137 σημειώθηκαν τους μήνες από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει μια νέα πράξη βίας κατά των χριστιανών κάπου σε αυτή τη χώρα, αλλά για άλλη μια φορά τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δε θέλουν πραγματικά να μιλήσουν για αυτό.

Εν τω μεταξύ, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει καταστήσει απολύτως σαφές πώς αισθάνεται για τους Χριστιανούς.

Πριν από λίγο καιρό, αποκαλύφθηκε πως το FBI προσπαθούσε στην πραγματικότητα να αναπτύξει «πηγές» σε ορισμένους τύπους εκκλησιών:

Το FBI προσπάθησε πρόσφατα να αναπτύξει πηγές μέσα σε χριστιανικές εκκλησίες και καθολικές επισκοπές ως μέρος μιας προσπάθειας για την καταπολέμηση της εγχώριας τρομοκρατίας, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής τη Δευτέρα.

Τα εσωτερικά έγγραφα — που ελήφθησαν τον περασμένο μήνα από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων, Jim Jordan, R-Ohio, και Mike Johnson, R-La., που είναι επίσης μέλη της λεγόμενης Υποεπιτροπής Όπλων — έδειξαν ότι το FBI σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει εκκλησίες ως «Νέους δρόμους για ανάπτυξη tripwire και πηγών». Η ομοσπονδιακή υπηρεσία επιβολής του νόμου στόχευε επίσης να στοχεύσει συγκεκριμένα τις «κυριότερες καθολικές ενορίες» ως μέρος των προσπαθειών της.

Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την ιστορία του έθνους μας.

Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν με ρυθμό που κόβει την ανάσα.

Νωρίτερα σήμερα, τρομοκρατήθηκα όταν έμαθα ότι η Καλιφόρνια άνοιξε μια νέα τηλεφωνική γραμμή όπου οι άνθρωποι μπορούν να αναφέρουν «πράξεις μίσους»:

Η Καλιφόρνια άνοιξε μια νέα ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για τους κατοίκους να αναφέρουν «πράξεις μίσους».

Την περασμένη Πέμπτη, ο κυβερνήτης Gavin Newsom (D) και το Τμήμα Πολιτικών Δικαιωμάτων της Καλιφόρνια ανακοίνωσαν την έναρξη του CA vs Hate. Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής, οι Καλιφορνέζοι θα μπορούν να μαρτυρήσουν τους γείτονές τους για τη διάπραξη «πράξεων μίσους», οι οποίες η υπηρεσία αναφέρει ρητά πως δεν περιλαμβάνουν πάντα βία.

«Ένα περιστατικό μίσους είναι μια εχθρική έκφραση ή ενέργεια που μπορεί να υποκινείται από μεροληψία ενάντια στην πραγματική ή αντιληπτή ταυτότητα άλλου ατόμου», αναφέρει ο ιστότοπος. «Οι δράστες μπορεί να παρακινούνται από διαφορετικές προκαταλήψεις που εισάγουν διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά,· προκατάληψη με βάση τη φυλή, το χρώμα, την αναπηρία, τη θρησκεία, την εθνική καταγωγή, τον σeξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας φύλου».

Προφανώς, αυτή η ανοιχτή γραμμή δεν έχει σκοπό να προστατεύσει τους Χριστιανούς από όλο το μίσος που στρέφεται εναντίον τους.

Αλλά αν κατά λάθος κάνετε «λάθος» σε κάποιον, αυτό θα μπορούσε σίγουρα να σας βάλει σε μπελάδες.

Και αν επισημάνετε ότι η Βίβλος λέει πως ορισμένα πράγματα είναι «κακά», καλύτερα να ελπίζετε ότι δεν υπάρχουν τσιγκούνηδες.

Αυτή είναι η χώρα μας τώρα.

Είναι σαν την Ανατολική Γερμανία της δεκαετίας του 1980.

Και στην πραγματικότητα είναι ειρωνικό πως οι Ρώσοι έχουν περισσότερη θρησκευτική ελευθερία σε αυτό το σημείο από εμάς.

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο.

Φυσικά, μόνο θα χειροτερέψει.

Καθώς η κοινωνία μας γίνεται ακόμη πιο εχθρική προς τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς, θα δούμε επίπεδα καταστολής και διώξεων που οι περισσότεροι από εμάς ποτέ δεν φανταζόμασταν πως ήταν δυνατά.

Έχουν απόλυτη εμμονή να κερδίσουν τον «πολιτιστικό πόλεμο» και έχουν ήδη δείξει ότι είναι πρόθυμοι να βυθιστούν σε πολύ βαθιά χαμηλά επίπεδα για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail