Λουκασένκο: Η Ρωσία αρχίζει να μεταφέρει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία

Φωτογραφία: mil.ru
Freepen.gr - Η μεταφορά των ρωσικών πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Λευκορωσίας έχει ξεκινήσει, δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο αναφερόμενος στη συνομιλία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων BelTA.

Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, ο Πούτιν του είπε πως είχε υπογράψει το σχετικό διάταγμα.

"Έπρεπε να προετοιμάσουμε χώρους αποθήκευσης εκεί, και ούτω καθεξής. Τα έχουμε κάνει όλα. Ως εκ τούτου, ξεκίνησε η μεταφορά των πυρηνικών όπλων", είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ευχαρίστησε νωρίτερα τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Λευκορωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος του Καζακστάν, Kassym-Jomart Tokayev, δήλωσε ότι η ενοποίηση Ρωσίας-Λευκορωσίας ήταν τόσο ισχυρή που «ακόμη και το πυρηνικό όπλο είναι πλέον ένα προς δύο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail