Οι καλύτερες ταινίες που πρέπει να δουν όσοι αγαπούν το στοίχημα στο Amunra

pexels
Όλοι απολαμβάνουν να παρακολουθούν καλές ταινίες, και αν η ταινία αυτή αφορά επίσης έναν τομέα που σας ενδιαφέρει, η συγκίνησή σας αυξάνεται πολλαπλάσια. Για όσους παθιάζονται με το στοίχημα στην Amunra μέσω του https://amunra.com/gr/, θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τις καλύτερες ταινίες για το αθλητικό στοίχημα.

Παράνομα στοιχήματα, 2003

Όπως γνωρίζουμε, το στοίχημα είναι μια επιχείρηση και δεν είναι πάντα ειλικρινής. Ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα χρηματικά ποσά. Η ταινία θα είναι ενδιαφέρουσα για όσους στοιχηματίζουν στο Amunra, επειδή αφηγείται την ιστορία 3 νεαρών φοιτητών που επινοούν ένα σύστημα στοιχημάτων και κερδίζουν πολλά χρήματα από την ιδέα. Ωστόσο, αφού η μαφία έμαθε για την επιχείρηση των νεαρών επιχειρηματιών, τα παιδιά έπρεπε να βρουν επειγόντως μια διέξοδο από την κατάσταση. Η ταινία γυρίστηκε στη Γερμανία και σκηνοθετήθηκε από τον Μαρκ Ίλσλεϊ το 2003. 

Όλα για τα λεφτά, 2005

Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες ταινίες τυχερών παιχνιδιών και πολλοί επισκέπτες της Amunra την έχουν ήδη παρακολουθήσει. Πρωταγωνιστεί το εκπληκτικό δίδυμο των Μάθιου ΜακΚόναχι και Αλ Πατσίνο, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα απίστευτο δίδυμο.

Ο επιθετικός μιας επιτυχημένης ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Μπράντον, αφού τραυματίζεται και αποχαιρετά την αθλητική του καριέρα, αναγκάζεται να αναζητήσει άλλους τρόπους για να βγάλει χρήματα. Τότε είναι που θυμάται τον διάσημο μπούκερ Γουόλτερ, ο οποίος κάποτε πρόσφερε στον Μπράντον προσοδοφόρες απάτες. Ο Γουόλτερ, που ξέρει πώς να πολλαπλασιάζει εύκολα και γρήγορα το κεφάλαιο, συνάπτει μια περιπετειώδη συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Ζυγίζοντας εκατομμύρια δολάρια, ο Μπράντον και ο Ουόλτερ συμμετέχουν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι όπου το να χάνεις είναι σαν να πεθαίνεις. 

Κορώνα γράμματα, 2012

Μια σχετικά πρόσφατη ταινία που γυρίστηκε το 2012 με τη βοήθεια ειδικών από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έναν από τους βασικούς ρόλους ερμήνευσε ο Μπρους Γουίλις, ο διάσημος Die Hard. Οι ήρωες θα αντιμετωπίσουν πολλές δύσκολες και κωμικές καταστάσεις λόγω των ιδιαιτεροτήτων της υπόγειας βιομηχανίας στοιχημάτων στο Λας Βέγκας.

Ο τζογαδόρος, 1974

Ένα όμορφο δράμα, όπου ένας καθηγητής λογοτεχνίας σε κολέγιο καταφέρνει να χάσει πάνω από 40.000 δολάρια σε ένα υπόγειο γραφείο στοιχημάτων. Αυτή η ιστορία αξίζει την προσοχή σας. Η ταινία γυρίστηκε το 1974 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έξω οχτώ άντρες, 1988

Οι συγγραφείς αυτής της ταινίας αποκαλύπτουν την άλλη πλευρά του κόσμου του στοιχήματος - την επιρροή της μαφίας και άλλων σκοτεινών προσωπικοτήτων στους πράκτορες στοιχημάτων. Πρόκειται για ένα δυνατό δράμα με πρωταγωνιστή τον Τζον Κιούζακ.

Η Τυφλή Ζαριά του Νταν Μαχόουνι, 2003

Η ταινία αποκαλύπτει τις πιο αρνητικές εκφάνσεις της ανάληψης ρίσκου και όσοι απολαμβάνουν το στοίχημα στην Amunra θα πρέπει να την παρακολουθήσουν για να παραμείνουν ασφαλείς. Σε όλους μας αρέσει να διαβάζουμε ιστορίες για κάποιον που παίρνει ένα ρίσκο για να αλλάξει τη ζωή του και να φτάσει στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, κάνοντάς το αυτό, ένας άνθρωπος που έχει εμμονή με τη λαγνεία του κέρδους καλείται να θέσει σε κίνδυνο τις αρχές του και, αν αποτύχει, να χάσει τα πάντα.

Οι λευκοί άντρες δεν μπορούν να πηδήξουν, 1992

Αυτή η ιστορία, με πρωταγωνιστές τους Γούντι Χάρελσον και Γουέσλι Σνάιπς, διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες. Πάντα υπάρχουν εκείνοι οι φίλαθλοι που δεν τους πειράζει να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα από το παιχνίδι. Και ο Μπίλι έχει μια μακρά ιστορία μπλόφας σε αγώνες μπάσκετ.

Το κόλπο στην μπλόφα του είναι ότι οι οπαδοί του μπάσκετ πιστεύουν ότι ένας λευκός δεν μπορεί ποτέ να παίξει και να πηδήξει τόσο ψηλά όσο ένας μαύρος αθλητής. Και σχεδόν όλα τα στοιχήματά του κερδίζουν. Αλλά μια μέρα εμφανίζονται οι πιστωτές και αρχίζουν να απαιτούν τα χρέη που έκανε στο κολέγιο. Η αποπληρωμή τους από μόνος του είναι προβληματική. Συν τοις άλλοις, ο Μπίλι έχει έναν ισχυρό ανταγωνιστή - τον Σίντνεϊ, έναν απατεώνα, το είδωλο ενός κοριτσιού και ένα αστέρι του μπάσκετ του δρόμου.

Ζωντανός στόχος, 2001

Το 2001, σκηνοθέτες από τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες γύρισαν την ταινία με τίτλο Ζωντανός στόχος, με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς. Καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στη ζωή του, επίσης είναι ο προπονητής της χειρότερης ομάδας μπέιζμπολ στο Σικάγο. Αυτή η ταινία θα μιλήσει όχι μόνο για τις στοιχηματικές επιχειρήσεις αλλά και για τα προσωπικά προβλήματα του πρωταγωνιστή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail