Ολοσέλιδη καταχώρηση στους ΝΥΤ για το Turkaegean

Ενώ περιμένουμε να δούμε εδώ και σχεδόν 10 μήνες, το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διατάχθηκε από τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, για την κατοχύρωση του Turkaegean ως brand name στην Τουρκία, αλλά και τις απαραίτητες νομικές ενέργειες που υποσχέθηκε ότι δικαιούται η Ελλάδα να πράξει, οι New York Times φιλοξενούν ολοσέλιδη καταχώρηση για το Turkaegean.

Ο κ. Γεωργιάδης τον Ιούλιο του 2022, είχε δηλώσει ότι το Τουρκικό Αιγαίο [Turkaegean] είναι ένα εμπορικό ζήτημα και δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Μάλιστα, όπως είχε σημειώσει τότε επί 25 χρόνια η Τουρκία διαφημίζει με καταχωρήσεις στον τουρκικό και διεθνή τύπο το τουρκικό Αιγαίο.

«Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω» είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης κι όπως φαίνεται από την ολοσέλιδη διαφήμιση του Turkaegean στους ΝΥΤ, η αποτροπή του πάει όπως οι επενδύσεις που έφερε…βζιιιιν.

Σ.Σ. 

Από: ieidiseis.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail