H EXTROFINDER ανοίγει τα φτερά της και στην Ελλάδα

Η λογική του διαδικτύου είναι ο καταναλωτής να βρίσκει εύκολα τα προϊόντα του.  

Και αυτό ακριβώς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους επαγγελματίες που στο τέλος αναγκάζονται να σπαταλούν μέχρι και τον δεκαπλάσιο χρόνο, συγκριτικά με τους καταναλωτές, για να βρουν αυτό που αναζητούν. 

Σε αυτό το διαδικτυακό χάος, η www.extrofinder.com έρχεται να δώσει λύσεις στους επαγγελματίες της αγοράς. 

Η EXTROFINDER δίνει  πρόσβαση στον επαγγελματία ώστε με λιγότερα από πέντε κλικ να βρει τα προϊόντα που αναζητά, να ζητήσει προσφορά ΑΜΕΣΩΣ και ΧΩΡΙΣ κανένα ενδιάμεσο κόστος (χονδρεμπόριο), απευθείας από τον παραγωγό – κατασκευαστή του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας.


Ταυτόχρονα δίνει στους παραγωγούς, τους μεταποιητές και τους κατασκευαστές τα δυνατότητα να προβάλουν την εταιρεία και τα προϊόντα τους, ώστε εύκολα οι έμποροι να τα αναζητούν και να διαπραγματεύονται απευθείας τις τελικές τιμές. 

Αν και αυτό θα αρκούσε η EXTROFINDER δεν σταματά εκεί. 

Όλα οι παραγωγοί, μεταποιητές και κατασκευαστές συμπεριλαμβάνονται σε έντυπους και ηλεκτρονικούς καταλόγους που εκδίδονται ανά εξάμηνο και διανέμονται σε περισσότερους από 45.000 επιχειρηματίες σε όλη την Ευρώπη.


Αν νομίζατε ότι τελειώσαμε κάνετε λάθος, γιατί η EXTROFINDER συμμετέχει μαζί με τα GOLD και SILVER μέλη της σε διεθνείς εκθέσεις, αναλαμβάνοντας την πλήρη υποστήριξη (δειγματισμό, επιτόπου σύνταξη προσφορών, στήσιμο περιπτέρων, διάθεση ξενόγλωσσων πωλητών/τριών κλπ) ενώ διοργανώνει round table B2Β symposiums (Συμπόσια στρογγυλής τραπέζης απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ επαγγελματιών). 

Ήδη αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται για την μεγάλη διεθνή έκθεση της Βαρσοβίας BIOEXPO τον Οκτώβριο του 2023,  όπου  10 GOLD μέλη  - Ελληνικές εταιρείες - θα εκθέσουν τα προϊόντα τους και περισσότεροι από 200 Έλληνες παραγωγοί αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων θα συμπεριληφθούν στον έντυπο κατάλογο που θα διανεμηθεί στους 33.000 επαγγελματίες – επισκέπτες της Έκθεσης. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε δείτε στο παρακάτω λινκ:

https://extrofinder.com/i-extrofinder-paei-varsovia-me-10-gold-member-kai-200-ellines-paragogous/

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail