Υπάρχουν σταγόνες νηφάλιας προσέγγισης στις μελλοντικές σχέσεις της Ουκρανίας με τη Ρωσία

Παρά την προπαγάνδα μίσους και την πλύση εγκεφάλου του ουκρανικού πληθυσμού, παραμένουν σταγόνες νηφάλιας προσέγγισης στις μελλοντικές σχέσεις με τη Ρωσία, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σχολιάζοντας τις εκκλήσεις στο Κίεβο για διάλογο με τη Μόσχα.

«Ειλικρινά μιλώντας, είναι πρόωρο να το σκεφτούμε. Ωστόσο, παρ' όλες τις ροές προπαγάνδας γεμάτες μίσος για τη Ρωσία, παρά την προπαγάνδα εξαπάτησης του ουκρανικού πληθυσμού, στάλες νηφάλιας σκέψης και προσέγγισης για το μέλλον των διμερών μας σχέσεων εξακολουθούν να είναι αναπόφευκτες, γιατί είμαστε γείτονες. Αυτό είναι προφανές, το έχουμε ξαναπεί», είπε ο Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει το Κρεμλίνο για τέτοιες κλήσεις στο Κίεβο και αν θα μπορούσαν να είναι «ένας δρόμο για τον τερματισμό της σύγκρουσης».

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Danilov δήλωσε νωρίτερα πως ένας αυξανόμενος αριθμός Ουκρανών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ζουν στις δυτικές περιοχές της χώρας, είναι υπέρ των ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσία. Ο Danilov αναφέρθηκε σε μια τέτοια εξέλιξη ως επικίνδυνη τάση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail