Γιατί η Ρωσία δεν μπορεί να πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις;

Freepen.gr - Ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ προσπάθησε να απαντήσει στο ερώτημα που θέτουν πολλοί στον εαυτό τους σήμερα: γιατί η Ρωσία δεν πολεμά με όλες της τις δυνάμεις;

Είναι ανοιχτό μυστικό πως η Ρωσία είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από την Ουκρανία και πως ο ρωσικός στρατός είναι δέκα φορές ισχυρότερος από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

«Το κύριο μυστήριο της χρονιάς της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, που προσπαθεί να λύσει όλος ο κόσμος, είναι γιατί η Ρωσία δεν πολεμά με όλες της τις δυνάμεις», έγραψε ο πολιτικός επιστήμονας στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ειδικός πιστεύει πως οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν χτυπούν σημαντικούς στόχους στην Ουκρανία. Η ρωσική ηγεσία δεν καταβάλλει καμία προσπάθεια να κινητοποιήσει την οικονομία προσποιούμενη ότι η ειδική επιχείρηση γίνεται κάπου μακριά.

Ο Μάρκοφ σημείωσε ότι η Δύση πιστεύει πως η Ρωσία έχει εμφανίσει την αδυναμία της και απλά δεν μπορεί να δείξει κάτι.

Μερικοί πατριώτες, σύμφωνα με τον ίδιο, υποθέτουν ότι η Ρωσία εξοικονομεί δύναμη για μια μεγάλη επίθεση, ενώ άλλοι πατριώτες πιστεύουν πως είναι οι προδότες που βάζουν εμπόδια στον δρόμο.

"Οι ουδέτερες χώρες και η πλειονότητα της ανθρωπότητας απλά δεν καταλαβαίνουν αυτό το αίνιγμα. Η Ρωσία δεν πολεμά πραγματικά εδώ και ένα χρόνο. Γιατί;" έγραψε ο Μάρκοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail