Απετράπη η εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων μέσω φορτηγού τροφοδοσίας στις φυλακές Αυλώνα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρωινές ώρες της 7-3-2023 στην περιοχή του Αυλώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 2 αλλοδαποί, 36 και 45 ετών για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και εισαγωγή και διάθεσης συσκευών κινητής τηλεφωνίας σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και κινητών τηλεφώνων στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα, κρυμμένων σε όχημα τροφοδοσίας, προκειμένου παραληφθούν και πωληθούν σε κρατουμένους, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών με σκοπό την αποτροπή της εγκληματικής ενέργειας.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 7-3-2023 το φορτηγό τροφοδοσίας με επιβαίνοντες τους κατηγορουμένους προσέγγισε το Κατάστημα Κράτησης του Αυλώνα. Λίγο πριν εισέλθει σε αυτό, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ενδελεχής έρευνα στο εσωτερικό του φορτηγού και ανευρέθη επιμελώς κρυμμένη σε κρύπτη ανάμεσα στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κάνναβη -26,3- γραμμ..

Επακολούθησε έρευνα στον αποθηκευτικό χώρο-ψυγείο και ανευρέθη επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε είδη μαναβικής, σακούλα που περιείχε μεταξύ άλλων:

  • ποσότητα κάνναβης -157,1- γραμμ.,
  • -3- κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM,
  • -3- φορτιστές κινητών τηλεφώνων και
  • -3- ζευγάρια ενσύρματων ακουστικών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail