Η Δύση φέρνει την ανθρωπότητα πιο κοντά στον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα - Ρώσος Πρέσβης Αντόνοφ

Anton Novoderzhkin/TASS
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες με επικεφαλής τις ΗΠΑ αποφάσισαν να φέρουν την ανθρωπότητα στα πρόθυρα ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα, δήλωσε την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ.

Το σχόλιο ήρθε ως απάντηση σε δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων ότι τα πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου είναι ένας τυπικός τύπος όπλων που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες και δεν ενέχουν αυξημένο κίνδυνο, μεταδίδει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

"Ο σχολιασμός αυτού του είδους ανοησίας είναι πραγματικά δύσκολος. Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν φτάσει σε νέο χαμηλό επίπεδο με τις ανεύθυνες δηλώσεις τους. Υπάρχει μια συνεχής ροή φονικών όπλων προς την Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εξόντωση αμάχων σε κατοικημένες περιοχές, σχολεία, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία " είπε ο Αντόνοφ, σύμφωνα με δήλωση της πρεσβείας.

«Φαίνεται πως η πεφωτισμένη Δύση, με επικεφαλής την Ουάσιγκτον, αποφάσισε αμετάκλητα να φέρει την ανθρωπότητα σε μια επικίνδυνη γραμμή, πέρα ​​από την οποία ένας πυρηνικός Αρμαγεδδώνας διαφαίνεται όλο και πιο ευδιάκριτα».

Σύμφωνα με δήλωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, η Υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Άναμπελ Γκόλντι έγραψε απαντώντας σε ερώτηση μέλους της Βουλής των Λόρδων ότι η βρετανική κυβέρνηση θα στείλει στην Ουκρανία πυρομαχικά που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο και ενισχυμένη αποτελεσματικότητα κατά τεθωρακισμένων οχημάτων. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη πως η Ρωσία θα πρέπει να αντιδράσει κατάλληλα στο γεγονός ότι «η συλλογική Δύση αρχίζει να χρησιμοποιεί όπλα με πυρηνικό στοιχείο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail