Σύλληψη Πούτιν – Ή σύλληψη όλης της αυξανόμενης δημόσιας εξέγερσης στη Δύση;

Τα μέσα δυτικής προπαγάνδας (γνωστά και ως «μέσα ειδήσεων») γεμίζουν ξαφνικά από αναφορές ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο [ICC] με έδρα τη Χάγη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η υπερβολική κάλυψη (δηλαδή η ενορχήστρωση) έχει σκοπό να δώσει στο γελοίο νομικό τέχνασμα μια εντύπωση βαρύτητας και σημασίας, ενώ στην πραγματικότητα το λεγόμενο ένταλμα σύλληψης δεν έχει νόημα και ξεχειλίζει από κιτς πολιτικοποιημένο θέατρο.

Finian Cunningham - strategic-culture.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Μαζί με τον Πούτιν, η Ρωσίδα Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού Μαρία Λβόβα-Μπέλοβα κατονομάζεται επίσης ως καταζητούμενη που θα αντιμετωπίσει τη δίωξη «εγκλημάτων πολέμου». Τα φερόμενα εγκλήματα σχετίζονται με την υποτιθέμενη απέλαση παιδιών στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία που διεξάγεται από το Φεβρουάριο του 2022.

Η βάση για την κίνηση του ICC είναι τόσο αδύναμη όσο ένα λανθασμένο μετεωρολογικό μπαλόνι. Είναι επίσης μια τολμηρή διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Η Ρωσία έχει εκκενώσει χιλιάδες αμάχους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, από τις περιοχές πρώην της ανατολικής Ουκρανίας που αποτελούν τώρα μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τον ακριβή λόγο να τους απομακρύνει από το ναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ, του οποίου οι δυνάμεις έχουν αδιακρίτως βομβαρδίσει το Ντονμπάς και άλλες περιοχές στη Ουκρανία

Αν κάποιος πρέπει να διωχθεί για εγκλήματα πολέμου, αυτός είναι ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι και οι ναζιστές διοικητές του, καθώς και οι χορηγοί τους: Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Το καθεστώς του Κιέβου βομβαρδίζει το Ντονμπάς εδώ και εννέα χρόνια από τότε που το πραξικόπημα της CIA έφερε στην εξουσία αυτή τη φασιστική χούντα. Το ΝΑΤΟ εκπαίδευσε το τάγμα Azov και άλλους παραστρατιωτικούς τύπου Waffen SS που εκτοξεύουν ρουκέτες HIMARS τους οποίους προμηθεύονται από τις ΗΠΑ με τη βοήθεια Αμερικανών, Βρετανών, Γάλλων, Γερμανών, Καναδών και Πολωνών μισθοφόρων. Η Ρωσία παρενέβη στην Ουκρανία πέρυσι για να θέσει τέλος στη γενοκτονία στην οποία συνένοχοι είναι η Ουάσιγκτον και η Ευρώπη μαζί με τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Ούτε μια λέξη από αυτό δεν αναφέρεται στους λεγόμενους προμαχώνες της δημοσιογραφίας, τους New York Times και το BBC. Είναι πολύ απασχολημένοι πουλώντας προπαγάνδα για το ΔΠΔ και τη Ρωσία.

Είναι αυτή η καλύτερη κατηγορία που μπορεί πραγματικά να βρει το ΔΠΔ και οι δυτικοί διαχειριστές του εναντίον της Ρωσίας; Απαγωγή παιδιών; Τι γίνεται με όλους τους άλλους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία βομβαρδίζει πολυκατοικίες και πολίτες; Εάν υπήρχε αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται ευρέως στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, τότε γιατί δεν έχουν αναφερθεί αυτοί οι ισχυρισμοί για δίωξη; Δεν το έχουν γιατί υπάρχουν τόσο λίγα στοιχεία. Στην πραγματικότητα, το καθεστώς του Κιέβου που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ είναι ένοχο για χρήση πολυκατοικιών και πολιτών ως ανθρώπινων ασπίδων. Ως εκ τούτου, η αναδρομή σε ένα συναισθηματικά ελκυστικό ζήτημα της υποτιθέμενης απαγωγής παιδιών. Η αίσθηση που αξίζει να ρίξετε από μόνη της σας λέει πως είναι ένα fit-up.

Αλλά η λεπτότητα όλων αυτών κάνει τους δυτικούς ισχυρισμούς και το ΔΠΔ να φαίνονται ακόμα πιο παράλογοι από ό,τι ήδη κάνουν.

Σε κάθε περίπτωση, το ΔΠΔ δεν έχει δικαιοδοσία επί της Ρωσίας, επομένως τα εντάλματα σύλληψης είναι νεκρά γράμματα. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τους πάρουμε στα σοβαρά. Όλο αυτό είναι ένα πολιτικό θέατρο που στοχεύει να σπιλώσει τη Μόσχα.

Ούτε έχει τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εξίσου καλά, θα μπορούσε να ειπωθεί, επειδή αν υπήρχαν γνήσιες αρχές δικαιοσύνης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας πολλαπλές κατηγορίες εγκλημάτων πολέμου σε σχέση με τους παράνομους πολέμους της Αμερικής στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Συρία και την Υεμένη μεταξύ άλλων χωρών.

Για πιο πρόσφατα εγκλήματα, ο Μπάιντεν και οι εταίροι του στο ΝΑΤΟ θα πρέπει να βρίσκονται στο εδώλιο για την ανατίναξη των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream.

Ή για τη χρηματοδότηση και την οπλοφορία των ανανεωμένων εγκλημάτων πολέμου του ισραηλινού καθεστώτος κατά των Παλαιστινίων.

Ή για τη δίωξη και τον βασανισμό του εκδότη Τζούλιαν Ασάνζ επειδή τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια για τα αμερικανικά και βρετανικά εγκλήματα πολέμου.

Η εκπληκτική υποκρισία και τα διπλά μέτρα και σταθμά είναι μια άλλη απόδειξη –αν χρειαζόταν τέτοια απόδειξη– ότι ο τελευταίος ελιγμός του ΔΠΔ κατά της Ρωσίας είναι ένα φτηνό πολιτικό κόλπο για την ενίσχυση της εξουσίας που απαιτείται για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα δυτικά τσιράκια τους.

Αυτή η εβδομάδα, καθώς Αμερικανοί και Βρετανοί ηγέτες χαιρετίζουν τις κατηγορίες του ΔΠΔ για τη Ρωσία, σηματοδοτεί επίσης την 20ή επέτειο του πολέμου στο Ιράκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. Ένας πόλεμος που σκότωσε έως και ένα εκατομμύριο αμάχους και κατέστρεψε ένα έθνος, βασισμένος σε ξεκάθαρα κατασκευασμένα ψέματα, τα ψέματα που ο Μπάιντεν ως τότε γερουσιαστής βοήθησε να προωθηθούν. Οι κύριοι αρχιτέκτονες αυτών των εγκλημάτων, ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ ακόμη και εν παρόδω από δικηγόρους στο ΔΠΔ. Γιατί αυτό; Διότι το ΔΠΔ είναι ένα Δικαστήριο καγκουρό και ένα πολιτικό παιχνίδι που χρησιμοποιεί ο δυτικός ιμπεριαλισμός για να κυνηγήσει πολιτικούς εχθρούς.

Εν τω μεταξύ, σε άλλες ειδήσεις…

Έχουμε περισσότερες αναφορές που επιβεβαιώνουν προηγούμενους ισχυρισμούς ότι ο Τζο Μπάιντεν και η οικογένειά του έλαβαν παράνομες πληρωμές εκατομμυρίων δολαρίων από κινεζικές επιχειρήσεις. Ο Μπάιντεν και ο τοξικομανής γιος του Χάντερ (ο οποίος χτυπούσε τη χήρα του νεκρού αδερφού του) είναι στα μάτια τους στη διαφθορά από τη σκιερή οδήγηση και τις συναλλαγές χρησιμοποιώντας ως εγγύηση το πολιτικό γραφείο του «μεγάλου άντρα». Η ίδια ρουτίνα απάτης χρησιμοποιήθηκε στις ανεπίσημες επιχειρηματικές συναλλαγές του Μπάιντεν με την Ουκρανία μετά το πραξικόπημα της CIA το 2014.

Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα είδαμε το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα να παρασύρεται σε μια άλλη ιστορική κατάρρευση μετά την κατάρρευση της χρεωμένης Silicon Valley Bank και άλλων. Για να στηρίξει την επερχόμενη οικονομική χιονοστιβάδα σε ολόκληρο τον χρηματοπιστωτικό τομέα, η κυβέρνηση Μπάιντεν ρίχνει και πάλι εκατοντάδες δισεκατομμύρια χρήματα των φορολογουμένων για να σώσει τη Wall Street.

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ και σε ολόκληρη την Ευρώπη εκατομμύρια εργαζόμενοι βγαίνουν στους δρόμους σε απεργίες και διαμαρτυρίες άνευ προηγουμένου κατά των διεφθαρμένων καπιταλιστικών καθεστώτων. Οι επαναστατικές συνθήκες βρίσκονται σε σημείο βρασμού στη Γαλλία, όπου ο ελιτιστής Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν (μια φιγούρα του Λουδοβίκου του 16ου αν υπήρχε ποτέ) προχωρά σε περικοπές δημοσίων δαπανών με διάταγμα, παρακάμπτοντας εσκεμμένα την κοινοβουλευτική διαδικασία (καλά, είναι ούτως ή άλλως απάτη). Αλλά σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες η δημόσια διάθεση γίνεται ολοένα και πιο μισαλλόδοξη και περιφρονητική για τις λεγόμενες κυβερνήσεις που ξοδεύουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια για να χρηματοδοτήσουν έναν παράφρονα πόλεμο αντιπροσώπων στην Ουκρανία ενάντια στην πυρηνική Ρωσία, ενώ την ίδια στιγμή, αυτές οι ίδιοι ηγέτες των δυτικών ελίτ απαιτούν περισσότερη οικονομική λιτότητα από το κοινό που υποφέρει. Αυτό είναι ενώ η ανισότητα, η στέρηση,

Εν τω μεταξύ, λαμβάνουμε δήθεν αισιόδοξες αναφορές των δυτικών μέσων ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα ότι ο άξονας του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κινείται τώρα για να στείλει πολεμικά αεροσκάφη στο καθεστώς του Κιέβου πέρα ​​από προηγούμενες κινήσεις για την προμήθεια τανκ μάχης Leopard, Abrams, Leclerc και Challenger - τρέλα που θα οδηγήσει σε ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία. Η ασυμφωνία μεταξύ των δυτικών ελίτ και των θαλάμων ηχούς των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι τόσο αδιάφορη που φλερτάρει τον επαναστατικό θυμό, à la Marie-Antoinette, και τη φημισμένη παρατήρησή της αφήστε τους να φάνε παντεσπάνι.

Ο κατάλογος των κατηγοριών συνεχίζει με την καθημερινή αυξανόμενη οργή και αηδία για την κατάρρευση της διεφθαρμένης δυτικής ρακέτας που αλλιώς ονομάζεται δυτική καπιταλιστική δημοκρατία, αλλιώς γνωστή ως δικτατορία των δισεκατομμυριούχων και των πολεμοκάπηλων.

Ο Μπάιντεν, ο Μακρόν, ο φον ντερ Λάιεν, ο Στόλτενμπεργκ, ο Τριντό, ο Σουνάκ, ο Scholz & Co (συμπληρώστε το όνομα του κλόουν σας εδώ) δεν ανησυχούν πραγματικά για τη σύλληψη του Πούτιν. Αυτοσαρκάζονται για να συλλάβουν την αυξανόμενη δημόσια εξέγερση ενάντια στο δυτικό καπιταλιστικό σόου κλόουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail