Δε θέλουν ειρήνη, και έτσι πρέπει να προετοιμαστείτε για ένα φρικτό παγκόσμιο πόλεμο

pixabay
Ήξερα ακριβώς τι θα συνέβαινε όταν η Κίνα αποκάλυπτε το ειρηνευτικό της σχέδιο για τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Το προηγούμενο βράδυ, είπα στη γυναίκα μου ότι οι δυτικοί ηγέτες θα το απέρριπταν αμέσως. Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συνέβη. Φυσικά, οποιοδήποτε ειρηνευτικό σχέδιο προτάθηκε από την Κίνα δε θα ήταν τέλειο. Αλλά για το καλό της ανθρωπότητας οι ηγέτες μας θα πρέπει να είναι πρόθυμοι τουλάχιστον να καθίσουν και να μιλήσουν με τους Ρώσους. Γιατί αν παραμείνουμε στο μονοπάτι που ακολουθούμε αυτήν την στιγμή, τελικά κάποιος θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Και όταν τα πράγματα γίνουν πυρηνικά, θα μπορούσαμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα εφιαλτικό σενάριο στο οποίο πεθαίνουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι.

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτό δεν είναι παιχνίδι.

Κάποια στιγμή, οι ειρηνευτικές συνομιλίες μπορεί να γίνουν αδύνατες. Αν λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε τώρα, θα πρέπει να την αρπάξουμε.

Αντίθετα, οι ηγέτες μας κατέστησαν ξεκάθαρο πως δεν ενδιαφέρονται καν να εξετάσουν το ειρηνευτικό σχέδιο της Κίνας:

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν, μιλώντας στο CNN, απέρριψε την κινεζική πρόταση, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχε τελειώσει μετά την πρώτη κουκκίδα, η οποία απαιτεί «σεβασμό της κυριαρχίας όλων των χωρών».

«Αυτός ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει αύριο, εάν η Ρωσία σταματήσει να επιτίθεται στην Ουκρανία και αποσύρει τις δυνάμεις της», είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε πως «η Κίνα δεν έχει μεγάλη αξιοπιστία» υπό το φως της αποτυχίας της να καταδικάσει τον πόλεμο του Πούτιν.

Και ο Volodymyr Zelensky απορρίπτει εντελώς την ιδέα να διαπραγματευτεί ποτέ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν:

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει επανειλημμένα απορρίψει την ιδέα της διαπραγμάτευσης μιας ειρηνευτικής συμφωνίας που θα έβλεπε την Ουκρανία να χάσει οποιοδήποτε από τα εδάφη της. Μιλώντας την Παρασκευή, είπε ότι δεν θα διαπραγματευτεί με τον Πούτιν – παρόλο που ήταν έτοιμος να του μιλήσει πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

«Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν υπάρχει κανένας να μιλήσει εκεί», είπε.

Νομίζω πως ο Ζελένσκι θα έβλεπε τα πράγματα πολύ διαφορετικά αν ήταν ένας από τους άνδρες που τον έβαζαν με το ζόρι στο μύλο κρέατος στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα με έναν πρώην Αμερικανό πεζοναύτη που πολεμά εκεί, «το μέσο προσδόκιμο ζωής ενός στρατιώτη πρώτης γραμμής στην ανατολική Ουκρανία είναι μόλις τέσσερις ώρες»:

Το μέσο προσδόκιμο ζωής ενός στρατιώτη πρώτης γραμμής στην ανατολική Ουκρανία είναι μόλις τέσσερις ώρες, δήλωσε στο ABC News ένας πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ που πολεμά μαζί με τις ουκρανικές δυνάμεις στο Ντονμπάς.

«Ήταν πολύ άσχημα στο έδαφος. Πολλά θύματα. Το προσδόκιμο ζωής είναι περίπου τέσσερις ώρες στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Αμερικανός Troy Offenbecker.

Είναι ένας πραγματικά, πραγματικά φρικτός πόλεμος.

Αλλά όσοι βρίσκονται μακριά από την πρώτη γραμμή μπορούν να μιλούν για το πόσο ένδοξος είναι ο πόλεμος:

Μόλις μία ημέρα πριν από την επέτειο ενός έτους από τη ρωσική εισβολή, ο επίσημος λογαριασμός Twitter για την στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ δέχεται κριτική για μια ανάρτηση που ανέφερε ότι η Ουκρανία «φιλοξενεί ένα από τα μεγάλα έπη αυτού του αιώνα» και συνέκρινε τον πόλεμο με Ταινίες του Χόλιγουντ.

Η ανάρτηση, η οποία ανέφερε έναν Ουκρανό στρατιώτη ονόματι Πάβλο, ανέφερε: «Είμαστε ο Χάρι Πότερ και ο Γουίλιαμ Γουάλας, οι Ναβί και Χαν Σόλο. Ξεφεύγουμε από το Shawshank και ανατινάζουμε το αστέρι του θανάτου. Παλεύουμε με τους Harkonnens και προκαλούμε τον Thanos».

Η ιδέα της σύγκρισης του πολέμου, ο οποίος στοίχισε χιλιάδες ζωές, έχει δει εκτεταμένες καταστροφές και αποσταθεροποίησε τα αποθέματα φαγητού και ενέργειας στον κόσμο, με φανταστικούς χαρακτήρες διατυπώθηκε γρήγορα από πολλούς στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα ήθελα να δω ηγέτες και από τις δύο πλευρές να αναγκάζονται να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή.

Αν αυτό συνέβαινε ποτέ, αυτός ο πόλεμος θα τελείωνε πολύ γρήγορα.

Δυστυχώς, μια σύγκρουση με τη Ρωσία προφανώς δεν είναι αρκετή, και έτσι η κυβέρνηση Μπάιντεν προκαλεί τώρα αμείλικτα τους Κινέζους.

Αυτή την εβδομάδα, ένας νέος γύρος κυρώσεων που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν περιλάμβανε στην πραγματικότητα οντότητες που βρίσκονται εντός της Κίνας:

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ένα ακόμη πακέτο σαρωτικών κυρώσεων που στοχεύουν τη Ρωσία στην επέτειο ενός έτους από τη βάναυση εισβολή της στην Ουκρανία – με νέες προσπάθειες να στοχοποιηθούν τρίτες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, για φοροδιαφυγή κυρώσεων.

Και αναφέρεται πως οι ΗΠΑ σύντομα θα «τετραπλασιάσουν» αυτόν τον αριθμό των αμερικανικών στρατευμάτων στην Ταϊβάν:

Οι ΗΠΑ αναμένεται να τετραπλασιάσουν τον αριθμό των δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στην Ταϊβάν τους επόμενους μήνες καθώς οι εντάσεις με το Πεκίνο συνεχίζουν να σιγοβράζουν.

Η Wall Street Journal ανέφερε την Πέμπτη ότι το Πεντάγωνο σχεδιάζει να αναπτύξει μεταξύ 100 και 200 ​​στρατιώτες στο αυτοδιοικούμενο νησί, από περίπου 30 πριν από έναν χρόνο.

Μέλη της υπηρεσίας από τους Πεζοναύτες και τις ειδικές δυνάμεις έχουν σταλεί στην Ταϊβάν στο παρελθόν και ο αριθμός κυμαινόταν με τα χρόνια.

Οι Κινέζοι θεωρούν την Ταϊβάν ως κυρίαρχο έδαφος τους.

Αυτό είναι κάτι που πιστεύουν με πάθος.

Και έτσι το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα στείλει περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα στο νησί τους έχει εξοργίσει πραγματικά:

Ένας σχολιαστής για τους Global Times, ένα μέσο ενημέρωσης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, απείλησε τις Ηνωμένες Πολιτείες το βράδυ της Πέμπτης, υποδεικνύοντας ότι η Κίνα δεν θα δίσταζε να εμπλέξει τις αμερικανικές δυνάμεις που σταθμεύουν στην Ταϊβάν, εάν οι Κινέζοι ξεκινήσουν εισβολή στο νησιωτικό έθνος.

Ο Hu Xijin, πρώην αρχισυντάκτης των Global Times, αντέδρασε σε δημοσίευμα της Wall Street Journal σχετικά με τα αμερικανικά στρατεύματα που ταξίδευαν στην Ταϊβάν, αποκαλώντας τα «παράνομα» και υποστηρίζοντας πως οι Κινέζοι θα τα μεταχειρίζονταν ως εχθρικούς μαχητές.

«Είναι παράνομο για αυτούς τους Αμερικανούς στρατιώτες να πάνε στην Ταϊβάν και η ηπειρωτική Κίνα δε θα αναλάβει καμία ευθύνη για την ασφάλειά τους», έγραψε ο Χου. «Εάν αναλάβουμε στρατιωτική δράση όταν είναι απαραίτητο, θα εξαφανιστούν μαζί με τα στρατεύματα της Ταϊβάν που αντιστέκονται. Μπορούν επίσης να εξαλειφθούν πρώτα ως ο στρατός εισβολής».

Αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αυτά.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα ότι βρισκόμαστε κυριολεκτικά στα πρόθυρα ενός πολέμου με την Κίνα.

Δυστυχώς, μια τέτοια σύγκρουση κάθε μέρα που περνάει, έρχεται όλο και πιο κοντά. Στην πραγματικότητα, μόλις γίναμε μάρτυρες ενός πολύ ανησυχητικού περιστατικού πάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας:

Μια φωνή, που λέει ότι προέρχεται από ένα αεροδρόμιο του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA), χτυπάει στον ασύρματο του Αμερικανικού Ναυτικού P-8 Poseidon καθώς ένα πλήρωμα του CNN, στο οποίο έχει σπάνια πρόσβαση στην πτήση των ΗΠΑ, ακούει.

«Αμερικάνικα αεροσκάφη. Ο κινεζικός εναέριος χώρος είναι 12 ναυτικά μίλια. Μην πλησιάζετε πια ή φέρετε όλη την ευθύνη», λέει.

Για κάποιο λόγο, το αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ μετέφερε πλήρωμα του CNN και το κινεζικό μαχητικό αεροσκάφος πλησίασε τόσο πολύ που «μπορούσαν να διακρίνουν το κόκκινο αστέρι στα πτερύγια της ουράς και τους πυραύλους με τους οποίους ήταν οπλισμένο»:

Σε λίγα λεπτά, ένα κινεζικό μαχητικό αεροσκάφος οπλισμένο με πυραύλους αέρος-αέρος αναχαιτίζει το αμερικανικό αεροπλάνο, φωλιασμένο σε απόσταση μόλις 500 ποδιών από την πλευρά του λιμανιού του.

Το κινεζικό μαχητικό αεροσκάφος ήταν τόσο κοντά, που το πλήρωμα του CNN μπορούσε να δει τους πιλότους να γυρίζουν τα κεφάλια τους για να τους κοιτάξουν - και μπορούσε να διακρίνει το κόκκινο αστέρι στα πτερύγια της ουράς και τους πυραύλους με τους οποίους ήταν οπλισμένο.

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν βλέπει την ανάγκη να προκαλεί ατελείωτα την Κίνα σε μια στιγμή όπως αυτή;

Είναι τρέλα.

Θα μπορούσαμε εύκολα να βρεθούμε ταυτόχρονα σε συγκρούσεις τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Κίνα, και έχω προειδοποιήσει ακριβώς για ένα τέτοιο σενάριο εδώ και πολύ καιρό.

Δυστυχώς, έχουμε ένα θερμό κεφάλι στο Λευκό Οίκο που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ψυχικής παρακμής.

Και περιβάλλεται από παράλογους πολεμοκάπηλους όπως ο Jake Sullivan, ο Antony Blinken και η Victoria Nuland.

Δε θέλουν ειρήνη.

Έρχεται λοιπόν παγκόσμιος πόλεμος και θα σας παροτρύνω σθεναρά να προετοιμαστείτε για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail