Η Ουκρανία ενδέχεται να ξεμείνει από ανθρώπινο δυναμικό έως το Δεκέμβριο του 2023

Freepen.gr - Η Ουκρανία μπορεί να ξεμείνει από ανθρώπινο δυναμικό ήδη μέχρι το Δεκέμβριο του 2023, εάν διατηρηθεί η τρέχουσα ένταση των μαχών και των απωλειών. Ταυτόχρονα, το ΝΑΤΟ μπορεί να εξετάσει μια ευκαιρία να αναπτύξει στρατεύματα στη χώρα, πιστεύει ο Alexander Perendzhiev, στρατιωτικός πολιτικός επιστήμονας κι αναπληρωτής καθηγητής στο Ρωσικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πλεχάνοφ.

"Η Ουκρανία έχει υποστεί μεγάλες απώλειες τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα δεν έχει ανθρώπινο δυναμικό. Έχει αρκετό από αυτούς. Υπάρχουν επίσης ξένοι μισθοφόροι και στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ. Αυτό αφορά την Πολωνία εδώ καταρχάς, αλλά υπάρχουν πολίτες άλλων χωρών που πολεμούν στην Ουκρανία, επομένως, δεν υπάρχει έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού αυτή τη στιγμή», πιστεύει ο πολιτικός επιστήμονας, ανέφερε η δημοσίευση της lenta.ru.

Είναι δύσκολο να προβλεφθεί πότε η Ουκρανία μπορεί να ξεμείνει από ανθρώπινο δυναμικό, είπε ο ειδικός. Ο Perendzhiev πρότεινε να εξεταστεί ο Δεκέμβριος του 2023 ως σημείο αναφοράς. Μέχρι αυτή την στιγμή, η Δύση μπορεί να αρχίσει να εξετάζει σοβαρά την ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία, πρόσθεσε.

Τις τελευταίες 24 ώρες, η Ουκρανία έχασε έως και 190 στρατιώτες στην κατεύθυνση των εχθροπραξιών στο Ντόνετσκ, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail