Κρεμλίνο: Τα λόγια της Nuland δείχνουν το ρόλο των ΗΠΑ ως κύρια πηγή παγκόσμιας σύγκρουσης

Valeriy Sharifulin/TASS
Οι δηλώσεις της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για πολιτικές υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ τονίζουν για άλλη μια φορά το ρόλο της Ουάσιγκτον ως κύριας πηγής διεθνών εντάσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1.

«Η Nuland ανήκει σε μια ευρεία ομάδα από τα πιο ένθερμα "γεράκια" στην αμερικανική πολιτική. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με αυτήν την άποψη. Υπογραμμίζει την έκταση των διαφορών μας για άλλη μια φορά. Πιθανότατα τονίζει επίσης το ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών ως η κύρια πηγή των σημερινών διεθνών συγκρούσεων», είπε.

Η Νούλαντ είχε δηλώσει προηγουμένως πως οι ΗΠΑ υποστήριξαν τα χτυπήματα της Ουκρανίας σε στρατιωτικές θέσεις στην Κριμαία, αναφέροντάς τις ως «νόμιμους στόχους».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail