Η Δύση ζει για να εκπληρώσει τις επιταγές της Madeleine Albright και του George Soros

Η Πολωνή πολιτικός Anna Fotyga απέδειξε ότι ο στόχος της Δύσης σε σχέση με τη Ρωσική Ομοσπονδία, που είχαν ανακοινώσει η Madeleine Albright και ο George Soros, παραμένει ο ίδιος. Επομένως, δεν υπάρχει ρωσική «επιθετικότητα» κατά της Ουκρανίας. Η Ρωσία δείχνει μια καθυστερημένη απάντηση στην πρόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ να καταστρέψουν τη χώρα.

Lyuba Lulko - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Πολωνή πολιτικός Fotyga ζητά την εκκαθάριση της Ρωσίας

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Euractiv, η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, ευρωβουλευτής Άννα Φώτυγκα, κάλεσε να καταργηθεί οριστικά ο «ιμπεριαλισμός της Μόσχας». Σύμφωνα με αυτήν, η Ρωσία εξακολουθεί να οδηγείται από αυτοκρατορικά ένστικτα που βασίζονται σε ένα πρότυπο: κατάκτηση, γενοκτονία και αποικισμό άλλων εθνών. Επιπλέον, οι ρωσικές αρχές υποδουλώνουν και καταπιέζουν τους ίδιους τους πολίτες».

"Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πολλά άλλα κοινοβούλια σε όλο τον κόσμο έχουν χαρακτηρίσει τη Ρωσική Ομοσπονδία τρομοκρατικό κράτος. Μια τέτοια αναγνώριση έχει ορισμένες συνέπειες. Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση, ακόμα κι αν θεωρείται από πολλούς ως αυτοκρατορία, θα πρέπει να εξαρθρωθεί", είπε η Φώτυγκα.

Κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει μια «γενναία πρωτοβουλία» υποστηρίζοντας την «επανομοσπονδοποίηση» του ρωσικού κράτους, «λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία του ρωσικού ιμπεριαλισμού και το σεβασμό για τα δικαιώματα και τις επιθυμίες των εθνών του». Σύμφωνα με την Φώτυγκα, οι λαοί της Ρωσίας επιθυμούν «να ξαναχτίσουν τα δικά τους κράτη, να ασκήσουν το δικαίωμά τους να γιορτάσουν την κληρονομιά τους και να καθορίσουν το μέλλον τους».

«Δεν υπάρχουν πράγματα όπως το ρωσικό αέριο, το πετρέλαιο, το αλουμίνιο, ο άνθρακας, το ουράνιο, τα διαμάντια, τα σιτηρά, τα δάση, ο χρυσός κ.λπ. Όλοι αυτοί οι πόροι είναι Ταταρικοί, Μπασκίρ, Σιβηριανοί, Καρελιανοί, Οϊράτ, Κιρκάσιοι, Μπουριάτ, Σάχα, Ουράλ, Κουμπάν, Νογκάι, κ.λπ.», έγραψε η Φότυγκα έχοντας αποκλείσει τους Ρώσους από τη λίστα των αυτόχθονων πληθυσμών.

Κατά τη γνώμη της, πολλά «φιλοδυτικά κράτη» που δημιουργήθηκαν στο έδαφος της πρώην Ρωσικής Ομοσπονδίας θα αποφέρουν «αναμφισβήτητα οφέλη στην ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής ασφάλειας, και στην οικονομία της Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας».

Με άλλα λόγια, οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Ρωσίας υπό τον έλεγχο της Δύσης θα μοιραστούν τους πόρους τους με όποιον θέλει να εξασφαλίσει την ευημερία τους.

Οι πόροι της Ρωσίας - ο στόχος της παγκόσμιας κοινότητας

Εδώ είναι εμφανής όλη η «ιδιοφυΐα» των πολιτικών Γκορμπατσόφ-Γέλτσιν. Και οι δύο προσπάθησαν να μπουν ειρηνικά στον «πολιτισμένο κόσμο». Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, η Κρατική Δούμα ζήτησε συγγνώμη από την Πολωνία για το Κατίν και καταδίκασε την «πράξη των καταστολών του Στάλιν». Ωστόσο, η Φώτυγκα δεν το έλαβε υπόψη της. Αντίθετα, κατηγόρησε τις ρωσικές αρχές για αποικιοκρατία και καταπίεση των λαών. Μάλιστα, δημόσια «έφτυσε τη Ρωσία στα μούτρα».

Η ιδέα να ληφθούν πόροι από τη Ρωσική Ομοσπονδία δεν είναι καθόλου νέα. Ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, η Madeleine Albright είπε κάποτε πως η Σιβηρία ήταν πολύ μεγάλη περιοχή για να ανήκει σε ένα κράτος. Είπε επίσης ότι «αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε βία, είναι επειδή είμαστε η Αμερική· είμαστε το απαραίτητο έθνος».

Ο Σόρος αποφάσισε την τιμή της Ουκρανίας πριν από 30 χρόνια

Η Δύση σχεδίαζε την καταστροφή της ομοσπονδίας των ρωσικών λαών μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Δεν είναι τυχαία ούτε η επιλογή της Ουκρανίας ως κέντρου της κρίσης.

Ο παγκοσμιοποιητής Τζορτζ Σόρος, στο άρθρο του το 1993 με τίτλο "Toward a New World Order: The Future of NATO", πρότεινε να επιλυθεί οριστικά το ρωσικό ζήτημα, έστω και με πληρεξούσιο, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των θυμάτων στις δυτικές χώρες.

«Ο συνδυασμός ανθρώπινου δυναμικού από την Ανατολική Ευρώπη με τις τεχνικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ θα ενίσχυε σημαντικά το στρατιωτικό δυναμικό της Σύμπραξης επειδή θα μείωνε τον κίνδυνο των σάκων με πτώματα για τις χώρες του ΝΑΤΟ, που είναι ο κύριος περιορισμός στην προθυμία τους να δράσουν», έγραψε ο Σόρος.

Με άλλα λόγια, η Δύση βλέπει τους λαούς της Ρωσικής Ομοσπονδίας ως αυτόχθονες που πρέπει να καταστραφούν από τα χέρια της Ουκρανίας. Αυτό το σχέδιο έχει δοκιμαστεί με επιτυχία για πολύ καιρό - οι Ινδιάνοι είχαν απομονωθεί και πρακτικά εξοντωθεί, ενώ τα εδάφη τους είχαν παραχωρηθεί σε αποίκους.

Η Πολωνία πάντα πίστευε σε αυτό το σχέδιο. Η ιδέα της «Πολωνίας από θάλασσα σε θάλασσα» ήταν ένα άπιαστο όνειρο, αλλά σήμερα οι Πολωνοί, καθώς και οι Βούλγαροι, οι Έλληνες, οι Ρουμάνοι και ούτω καθεξής διατάχθηκαν να περιμένουν για λίγο πριν προλάβουν όλοι να αρπάξουν κομμάτια τη ρώσικη πίτα.

Η Ρωσία δεν χτύπησε πρώτη στις 24 Φεβρουαρίου 2022

Το ταγκό χορεύεται πάντα από δύο. Αν κάνουμε τα στραβά μάτια στο πώς οι Ουκρανοί έσφαξαν τους Ρώσους στην Οδησσό στις 2 Μαΐου, αν επιβάλουμε κυρώσεις στις τουρκικές ντομάτες για την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους και τη δολοφονία Ρώσων πιλότων, αν ανεχθούμε τη γενοκτονία του ρωσόφωνου πληθυσμού Donbass για οκτώ χρόνια χωρίς ένα μόνο χτύπημα αντιποίνων, τότε μπορούμε να θέσουμε υπό αμφισβήτηση το κίνητρο της Μόσχας να αντιμετωπίσει το διαμελισμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τη Δύση.

Δυστυχώς, η ειρήνη δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να δείξουμε δύναμη. Ούτε οι «χειρονομίες καλής θέλησης» της Μόσχας ούτε οι διαπραγματεύσεις θα σταματήσουν τη Δύση.

Αντίθετα, η Δύση θα το δει ως ένδειξη αδυναμίας για τις περαιτέρω επιθέσεις της να διαλύσει τη Ρωσία.

Δεν υπάρχει «ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας». Υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ένας πόλεμος αντιπροσώπων στο έδαφος της Ουκρανίας. Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μια υβριδική επίθεση κατά της Ουκρανίας στις αρχές της δεκαετίας του 2000, νίκησαν και κατέλαβαν την Ουκρανία το 2014 και στη συνέχεια διεξήγαγαν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας για οκτώ χρόνια. Στις 24 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε σε αυτή την επιθετικότητα. Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail