Ενώ η Ουκρανία σχεδιάζει να αναπτύξει άρματα μάχης Leopard και Abrams, η Ρωσία ετοιμάζεται να τα καταστρέψει

Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να προετοιμάζονται να καταστρέψουν τα άρματα μάχης Leopard 2 και M1 Abrams, ακόμη και πριν η Ουκρανία αρχίσει να παραλαμβάνει αυτά τα άρματα μάχης.

Ο Yan Gagin, σύμβουλος του αναπληρωτή προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ντένις Πούσλιν, δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση: «Έχουν μοιραστεί έντυπα σε στρατιώτες, τα οποία αποκαλύπτουν πού και από ποια απόσταση μπορεί να χτυπηθεί καλύτερα τέτοιος ξένος εξοπλισμός. Αυτό περιλαμβάνει τα άρματα μάχης Abrams και Leopard».

Ο Πούσλιν είπε πως οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί προμηθευτές θα πρέπει να ψάξουν για νέα κόλπα, επειδή τα άρματα μάχης Abrams και Leopard βρίσκονται στα αποθέματα πολλών χωρών στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη για δεκαετίες και οι Ρώσοι παρατηρητές έχουν κατανοήσει τη λειτουργία τους.

Ενώ τα δυτικά αντιαρματικά όπλα όπως το Javelin και το NLAW έχουν πιστωθεί ότι κατέστρεψαν εκατοντάδες ρωσικά τανκ το περασμένο καλοκαίρι, η Ρωσία διαθέτει έναν αριθμό αντιαρματικών όπλων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόκληση για τις ουκρανικές δυνάμεις που προσπαθούν να ανακαταλάβουν έδαφος από τους Ρώσους χρησιμοποιώντας Δυτικά τανκς.

Τα συστήματα κατευθυνόμενων αντιαρματικών πυραύλων Metis-M1 και Kornet-E έχουν σχεδιαστεί για να εμπλέκονται σε άρματα μάχης εξοπλισμένα με εκρηκτική αντιδραστική θωράκιση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail