Η πρώτη παρτίδα αμερικανικών οχημάτων μάχης Bradley για Ουκρανούς στρατιώτες έφτασε στη Γερμανία

Φόρτωση των οχημάτων μάχης πεζικού των ΗΠΑ Bradley που προορίζονται για μεταφορά στην Ουκρανία στο αμερικανικό ARC Integrity στο Βόρειο Τσάρλεστον, 25/01/2023 Oz Suguitan / Διοίκηση Μεταφορών Στρατού των ΗΠΑ
Freepen.gr - Τη νύχτα, η πρώτη παρτίδα πολεμικών οχημάτων μάχης πεζικού Bradley αμερικανικής κατασκευής με προορισμό την Ουκρανία έφτασε στην Ευρώπη. Το φορτηγό πλοίο ARC Integrity επί του σκάφους αγκυροβόλησε στο λιμάνι της γερμανικής πόλης Bremerhaven στην ακτή της Βόρειας Θάλασσας.

Συνολικά, περισσότερα από 60 οχήματα μάχης πεζικού Bradley, ένας ανώνυμος αριθμός κινητών συστημάτων αεράμυνας AN / TWQ-1 Avenger και τεθωρακισμένα οχήματα ανάκτησης M88A2 Hercules (BREM) φορτώθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οχήματα HMMWV παρατηρήθηκαν επίσης κατά την εκφόρτωση. Μετά την εκφόρτωσή του στη Γερμανία, ο στρατιωτικός εξοπλισμός θα μεταφερθεί σιδηροδρομικώς στην Πολωνία και στη συνέχεια στις γραμμές του ουκρανικού μετώπου.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση Μεταφορών των ΗΠΑ (USTRANSCOM), η πρώτη παρτίδα «περισσότερων από 60» οχημάτων μάχης πεζικού M2 Bradley φορτώθηκε στο ARC Integrity στο λιμάνι του North Charleston (Νότια Καρολίνα) στις 25 Ιανουαρίου 2023. Τη νύχτα του Στις 26 Ιανουαρίου, το ARC Integrity μετακινήθηκε από το Βόρειο Τσάρλεστον στο λιμάνι Ντάνταλκ των ΗΠΑ στο Μέριλαντ, από όπου αναχώρησε για την Ευρώπη το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου.

Ο ουκρανικός στρατός θα πρέπει να λάβει τουλάχιστον 109 οχήματα μάχης πεζικού M2 Bradley από τις ΗΠΑ. Η προμήθεια των πρώτων 50 οχημάτων M2 Bradley στην Ουκρανία ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2023. 59 ακόμη οχήματα συμπεριλήφθηκαν σε πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στις 19 Ιανουαρίου. Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέφερε ότι η Ουκρανία διαθέτει BMP M2A2 ODS.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail