Η Ουκρανία αναπτύσσει στρατεύματα κατά μήκος ολόκληρου των συνόρων με την Υπερδνειστερία

Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός έχει δημιουργήσει δυνάμεις κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής των συνόρων με την Υπερδνειστερία, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Rada η γραμματέας Τύπου των αμυντικών δυνάμεων της Ουκρανίας «Νότος», Ναταλία Γκουμενιούκ.

Σύμφωνα με αυτήν, η συσσώρευση των ουκρανικών στρατευμάτων στα σύνορα με την μη αναγνωρισμένη Μολδαβική Δημοκρατία της Πριντνεστρόβιας (PMR, γνωστή και ως Υπερδνειστερία) αποτελεί επαρκή κίνηση για μια τεχνικά πιθανή απειλή από τη Ρωσία.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του PMR Vadim Krasnoselsky δήλωσε ότι η κατάσταση στα σύνορα με την Ουκρανία και κατά μήκος της περιμέτρου της δημοκρατίας είναι τεταμένη. Παράλληλα, ο Κρασνοσέλσκι τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας πραγματικός κίνδυνος για την Υπερδνειστερία αυτή την στιγμή.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail