Η Ρωσία εξετάζει αρκετά καλά τα αντίπαλα όπλα στην επιχείρηση της Ουκρανίας - Μεντβέντεφ

Yekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία αύξησε την παραγωγή όπλων της και εξέτασε προσεκτικά τα εχθρικά όπλα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε άρθρο του για το περιοδικό National Defense που δημοσιεύθηκε το Σάββατο.

Όπως τόνισε ο πολιτικός, ήταν γελοίο να ακούγονται οι ισχυρισμοί του Κιέβου ότι η Ρωσία «χρησιμοποίησε τους πυραύλους της» ή ότι η παραγωγή της «σταμάτησε». Η πραγματικότητα απέδειξε το αντίθετο καθώς οι Ουκρανοί αξιωματούχοι «δεν κατάφεραν ακόμη να ξεπεράσουν το σοκ», τόνισε ο Μεντβέντεφ.

«Δεν επεκτείνουμε απλώς την παραγωγή, αλλά εισάγουμε επίσης τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τις τελειοποιούμε κυριολεκτικά «στην πορεία»», είπε ο πολιτικός στο άρθρο του.

"Παρεμπιπτόντως, έχουμε εξετάσει αρκετά καλά τα εχθρικά όπλα που κατασχέθηκαν ως τρόπαια και τα έχουμε αποσυναρμολογήσει σε μικροσκοπικά μέρη στα γραφεία στρατιωτικού σχεδιασμού μας. Μάθαμε πολλά χρήσιμα πράγματα και χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία του εχθρού προς όφελός μας", τόνισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail