Το πραγματικό ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι είναι ο Yosemite Sam των συμμαχιών, αλλά ο πόλεμος στην Ουκρανία δείχνει αυτό που πραγματικά είναι. 

HELMHOLTZ SMITH - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

- Ένα σωρό μικρές χώρες. Οι στρατοί τους αριθμούν 2.000 άτομα αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την εγρήγορση, την ποικιλομορφία, τις ελλείψεις στρατολόγησης, την άδεια εγκυμοσύνης και τη φυσική κατάσταση, μπορούν να παρουσιάσουν 600. Διαθέτουν 100 μεγάλα όπλα, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την ανεπαρκή αποθήκευση, τα σπασμένα εξαρτήματα και τα προβλήματα συντήρησης, μπορούν να διαθέσουν 40 από αυτά.

- Ένα σωρό χώρες μεσαίου μεγέθους. Οι στρατοί τους αριθμούν 20.000 κόσμο, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την εγρήγορση, την ποικιλομορφία, τις ελλείψεις στρατολόγησης, τις άδειες εγκυμοσύνης και τη φυσική κατάσταση, μπορούν να παρουσιάσουν 6.000. Κατέχουν 500 μεγάλα όπλα, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την ανεπαρκή αποθήκευση, τα σπασμένα εξαρτήματα και τα προβλήματα συντήρησης, μπορούν να αναπτύξουν 200 από αυτά.

- Μια μεγάλη χώρα. Ο στρατός της αριθμεί 200.000, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την εγρήγορση, την ποικιλομορφία, τις ελλείψεις στρατολόγησης, την άδεια εγκυμοσύνης και τη φυσική κατάσταση, μπορεί να αναπτύξει 60.000. (Δεδομένου του τεράστιου αριθμού βάσεων που πρέπει να επανδρωθούν, μάλλον όχι). Διαθέτει 5.000 μεγάλα όπλα, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την ανεπαρκή αποθήκευση, τα σπασμένα εξαρτήματα και τα προβλήματα συντήρησης, μπορεί να τοποθετήσει 2.000 από αυτά. (Και αυτό το πράγμα είναι διάσπαρτο παντού). Μερικοί από τους κυβερνήτες της θέλουν να πολεμήσουν τη Ρωσία, κάποιοι θέλουν να πολεμήσουν τη Γερμανία και κάποιοι θέλουν να πολεμήσουν την Κίνα – αλλά είναι σίγουροι πως μπορούν να τα καταφέρουν και τα τρία ταυτόχρονα.

- Κανείς δεν έχει περισσότερο από έναν ή δύο μήνες πυρομαχικά και, στην πραγματικότητα, πολύ λιγότερα από αυτό, επειδή έχουν δώσει τόσα πολλά στην Ουκρανία και όλα έχουν φύγει. Κάπου.

- Όλα αυτά κοστίζουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

- Το ΑΕΠ αυτών των χωρών είναι το άθροισμα των αμοιβών των δικηγόρων, των χρηματοοικονομικών δαπανηρών, των ψεύτικων αριθμών, των προμηθειών ακινήτων, των πληρωμών σε πολιτικούς και των τυπογραφείων χωρίς στάση. Το μόνο από αυτά που πραγματικά κάνει οτιδήποτε, καταρρέει.

- «Κοιτάξτε τα έργα μου και απελπιστείτε!»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail