ΗΠΑ και Ευρώπη εναντίον Ρωσίας και Κίνας – Οι «Συμμαχίες της Αποκάλυψης» έχουν σχηματιστεί

Pixabay
Είναι σαν να βλέπεις μια πολύ κακή ταινία καταστροφής του Χόλιγουντ να παίζεται αργά, εκτός του ότι σε αυτή την περίπτωση δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να καταλήξουν νεκροί. Χάρη στην ατελείωτη φασαρία της κυβέρνησης Μπάιντεν, η Ρωσία και η Κίνα έχουν πέσει η μία στην αγκαλιά της άλλης και τώρα φαίνονται αποφασισμένες να αντιμετωπίσουν μαζί τις δυτικές δυνάμεις. Για όσους από εσάς δεν έχετε δώσει σημασία, οι αποκαλυπτικές συμμαχίες που περιμέναμε εδώ και χρόνια έχουν πλέον σχηματιστεί. Θα είναι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη από τη μια πλευρά και η Ρωσία και η Κίνα από την άλλη. Τα πάντα διακυβεύονται, και οι δύο πλευρές έχουν πολλά πυρηνικά όπλα.

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Την Τρίτη, ο κορυφαίος διπλωμάτης της Κίνας Wang Yi δήλωσε δημόσια πως το έθνος του είναι «έτοιμο να ενώσει τις δυνάμεις του με τη ρωσική πλευρά»:

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας είναι έτοιμη να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Ρωσία για να υπερασπιστεί αποφασιστικά τα εθνικά συμφέροντα και να προωθήσει αμοιβαία επωφελή συνεργασία σε όλους τους τομείς, δήλωσε ο Wang Yi, διευθυντής του Γραφείου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας την Τρίτη, καθώς συναντήθηκε με τον γραμματέα του Ρώσου Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ.

«Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνάντησης στα τέλη του περασμένου έτους, οι ηγέτες μας (ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν – TASS) κατέληξαν σε ένα σχέδιο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων. Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη ρωσική πλευρά, με βάση τις συμφωνίες υψηλού επιπέδου, να υπερασπιστούμε αποφασιστικά τα εθνικά συμφέροντα και τις αρετές και να προωθήσουμε την αμοιβαία επωφελή συνεργασία σε όλους τους τομείς», είπε.

Και η Wall Street Journal αναφέρει πως γίνονται σχέδια για τον Κινέζο ηγέτη Xi Jinping να ταξιδέψει στη Μόσχα για μια σύνοδο κορυφής υψηλού επιπέδου με τον Βλαντιμίρ Πούτιν:

Ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη Μόσχα για μια σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο της Ρωσίας τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το σχέδιο, καθώς ο Βλαντιμίρ Πούτιν διεξάγει πόλεμο στην Ουκρανία και παρουσιάζεται ως σημαιοφόρος ενάντια σε μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, οι Κινέζοι χρησιμοποιούν όλο και πιο σκληρές λέξεις για να περιγράψουν την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Και οι Κινέζοι ζητούν τώρα από τον ΟΗΕ να διερευνήσει την καταστροφή των αγωγών Nord Stream:

Η Κίνα κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να ερευνήσουν τις εκρήξεις στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, περιγράφοντας τις εκρήξεις ως «σκόπιμη πράξη» από κρατικούς παράγοντες.

Σε μια ενημέρωση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ την Τρίτη, ο Κινέζος πρεσβευτής Ζανγκ Τζουν είπε ότι η Κίνα συμμερίζεται τη θέση πολλών χωρών που ζήτησαν να διεξαχθεί έρευνα «για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι».

Γιατί λοιπόν να ζητήσει η Κίνα μια τέτοια έρευνα;

Γιατί ξέρουν ότι εμείς το κάναμε.

Και ξέρουμε ότι ξέρουν πως εμείς το κάναμε.

Και ξέρουν ότι ξέρουμε πως ξέρουν ότι το κάναμε.

Χάρη στον Seymour Hersh, όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον πως η κυβέρνηση Μπάιντεν βρισκόταν πίσω από μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιθέσεις στη σύγχρονη ιστορία.

Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν μπορούν να λένε ψέματα μέχρι να γίνουν μπλε στο πρόσωπο, αλλά η συναυλία έχει τελειώσει.

Όλοι γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη και η αξιοπιστία της κυβέρνησης Μπάιντεν έχει εξατμιστεί εντελώς.

Οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα επιδεινώνονται σταθερά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η κυβέρνηση Μπάιντεν φαίνεται απολύτως αποφασισμένη να τις κάνει ακόμη χειρότερες.

Απλώς δείτε πώς αντιμετωπίστηκε ολόκληρο το περιστατικό με το «κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι».

Οι Κινέζοι δεν πρόκειται να συγχωρήσουν και σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσουν.

Τώρα λοιπόν η Ρωσία και η Κίνα αποφάσισαν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, και ο τύπος στον οποίο συνεχίζουμε να στέλνουμε δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία προειδοποιεί ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε «παγκόσμιο πόλεμο»:

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskiy προειδοποίησε την Κίνα σε συνέντευξή της σε εφημερίδα τη Δευτέρα να μην υποστηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας και είπε πως κάτι τέτοιο θα προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο.

Τα σχόλια του Ζελένσκι ήρθαν καθώς η Κίνα είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν σε θέση να υποβάλουν απαιτήσεις, αφού ο κορυφαίος Αμερικανός διπλωμάτης προειδοποίησε τον Κινέζο ομόλογό του το Σαββατοκύριακο ενάντια στην παροχή όπλων στη Ρωσία στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δυστυχώς, έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό.

Θα γίνει πόλεμος και οι συμμαχίες για αυτόν τον πόλεμο έχουν ήδη σχηματιστεί.

Περιττό να πούμε ότι πολλοί από τους ηγέτες μας είναι απολύτως τρομοκρατημένοι που η Ρωσία και η Κίνα πλησιάζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, απλώς δείτε τι είπε ο γερουσιαστής Lindsey Graham μόλις πριν από λίγες ημέρες:

Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ την Κυριακή δήλωσε ότι η Κίνα θα έκανε μια κολοσσιαία γκάφα εάν αποφασίσει να παράσχει θανατηφόρα βοήθεια στη Ρωσία για τον πόλεμό της με την Ουκρανία.

«Αν πηδήξεις στο τρένο του Πούτιν, είσαι πιο χαζός από το χώμα», είπε ο Ρεπουμπλικανός από τη Νότια Καρολίνα για την Κίνα σε μια συνέντευξη με τη Μάρθα Ράντατς στην εκπομπή «This Week» του ABC.

«Θα ήταν σαν να αγοράζατε ένα εισιτήριο για τον Τιτανικό αφού είδατε την ταινία».

Εάν οι ηγέτες μας ήταν έξυπνοι, θα αναζητούσαν μια ειρηνική διέξοδο από αυτό το χάος όσο είναι ακόμα δυνατό.

Αντίθετα, ο Τζο Μπάιντεν απλώς συνεχίζει να κάνει ασυνάρτητες κινήσεις σχετικά με το πώς είναι σημαντικό για εμάς να υποστηρίξουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία για όσο διάστημα χρειαστεί…



Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Τραμπ προειδοποιεί δημόσια ότι «ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ήταν ποτέ πιο κοντά από όσο είναι τώρα»


Ο Τραμπ είχε στόχο με αυτή τη δήλωση.

Σε όλη μου τη ζωή, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν ποτέ πιο κοντά σε έναν αποκαλυπτικό πόλεμο από όσο είναι τώρα.

Φαίνεται ότι θα μπορούσαμε να καταλήξουμε να πολεμήσουμε τη Ρωσία και την Κίνα ταυτόχρονα, και αυτό το είδος εφιαλτικού σεναρίου δεν θα είναι καλό για κανέναν από εμάς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail