Εάν η Βρετανία στείλει μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία, ολόκληρος ο κόσμος θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες


Freepen.gr - Εάν η βρετανική κυβέρνηση αποφασίσει να προμηθεύσει μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία, η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης, δήλωσαν εκπρόσωποι της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο, μεταδίδει το RIA Novosti.

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στο επίσημο Λονδίνο: η αιματηρή συγκομιδή ενός ακόμη γύρου κλιμάκωσης και οι συνακόλουθες στρατιωτικοπολιτικές συνέπειες για την ευρωπαϊκή ήπειρο και ολόκληρο τον κόσμο θα είναι στη συνείδησή της», ανέφερε η διπλωματική αποστολή.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ρίσι Σουνάκ δήλωσε πως οι βρετανικές αρχές δεν έχουν λάβει ακόμη απόφαση για προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών στο Κίεβο. Ο πρωθυπουργός Σουνάκ έδωσε εντολή στο Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου να δει τι αεροσκάφη θα μπορούσε να προμηθεύσει το Λονδίνο στην Ουκρανία στο μέλλον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail