Συριακή οργή για τις ΗΠΑ: Δεν έχουμε μηχανήματα, απομακρύνουμε τα χαλάσματα με τα χέρια

Freepen.gr -  Έχουν περάσει 12 χρόνια και ο συριακός λαός εξακολουθεί να υποφέρει από τον άδικο αποκλεισμό που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ορισμένες δυτικές χώρες.

Κάθε μέρα οι ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι απέχουν πολύ από την ευθύνη και δεν ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως ισχυρίζονται και αποδεικνύουν επίσης πως είναι μία από τις χώρες που παραβιάζουν τους διεθνείς νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναφέρει το συριακό πρακτορείο SANA.

Οι ΗΠΑ στερούν από το συριακό λαό από τα πιο βασικά δικαιώματά του, την έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας, τροφίμων και φαρμάκων. Εν τω μεταξύ, οι αμερικανικές δυνάμεις κατοχής στη συριακή Αλ Τζαζίρα εξακολουθούν να λεηλατούν και να κλέβουν τους εθνικούς πόρους της Συρίας, ιδίως το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και το σιτάρι.

Πρόσφατα, ένας σεισμός μεγέθους 7,7 έπληξε αρκετές επαρχίες της Συρίας, έβρεχε έντονα και σε μια θυελλώδη νύχτα, πολλοί άνθρωποι κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο και ο αριθμός των θυμάτων σεισμού έφτασε ξεπέρασε τους 1.200 νεκρούς και τους 2.000 τραυματίες.

Δεν υπάρχουν αρκετά οχήματα ή εξοπλισμός για την απομάκρυνση των ερειπίων που απομακρύνονται με τα χέρια και δεν υπάρχουν πυροσβεστικά οχήματα ή ασθενοφόρα και η Αμερική δεν επιτρέπει η βοήθεια να φτάσει στη Συρία.

Οι κυρώσεις κατά του συριακού λαού είναι έγκλημα πολέμου και μορφή ρατσισμού και υπάρχουν μόνο για να βοηθήσουν τους τρομοκράτες.

Η Συρία είναι μια ανεπτυγμένη χώρα και έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα πολλά, αλλά οι κυρώσεις που έρχονται σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο και τις αρχές της ανθρωπότητας έχουν προκαλέσει τη διακοπή του Τροχού της ανάπτυξης και την εμπόδισαν να ανοικοδομηθεί μετά από αυτόν τον τρομοκρατικό πόλεμο.

Η Συρία θα σηκωθεί ξανά και θα είναι ισχυρότερη, απλά σταματήστε τον αποκλεισμό σας, καθώς σήμερα ελπίζουμε ότι η διεθνής κοινότητα θα άρει αυτές τις κυρώσεις κατά της αθώας συριακής κοινωνίας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail