Η Ρωσία αντιμετώπισε ολόκληρη την αυτοκρατορία διαφορετικών εχθρών, λέει ο Μεντβέντεφ

Artem Geodakyan/TASS
Freepen.gr - Η ιστορία επαναλαμβάνεται και η Ρωσία βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με μια αυτοκρατορία διαφορετικών εχθρών 80 χρόνια μετά τη νίκη στη Μάχη του Στάλινγκραντ, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε άρθρο του με τίτλο "Έτος υπεράσπισης της πατρίδας", που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό National Defense το Σάββατο.

«Ένα χρόνο μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, γιορτάσαμε μια άλλη πολύ σημαντική ημερομηνία στην ιστορία μας το Φεβρουάριο του 2023: την 80ή επέτειο από τη νίκη του σοβιετικού λαού στη μάχη του Στάλινγκραντ - την κύρια μάχη του 20ου αιώνα, μετά την οποία η τελική καταστροφή των χιτλερικών στρατών έγινε αναπόφευκτη», είπε ο Μεντβέντεφ.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με μια ολόκληρη αυτοκρατορία διαφορετικών εχθρών: Ουκρανούς και Ευρωπαίους Νεοναζί, τις Ηνωμένες Πολιτείες, άλλους Αγγλοσάξονες και τα τσιράκια τους (περίπου μισή εκατό χώρες)», είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail