Είναι οι ΗΠΑ υπεύθυνες για την επίθεση στη Makiivka στο Ντόνετσκ; Πλήθος αποδείξεων ότι τρέχει

Πλήθος αποδείξεων ότι η USG [κυβέρνηση των ΗΠΑ] και οι πληρεξούσιοί της βρίσκονται στο έδαφος, σκοτώνοντας Ρώσους στην Ουκρανία.

Όπως πιθανότατα θα έπρεπε να είναι αναμενόμενο, οι New York Times, το CNN, η Washington Post, το Fox News, et al, ad nauseam, μένουν στην οργή των Ρώσων μετά τη θανατηφόρα επίθεση σε μια ρωσική βάση στη Makiivka, μια βιομηχανική πόλη στην περιφέρεια Donetsk, τώρα μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Για την USG και τα μέσα πολεμικής προπαγάνδας της, η έκρηξη οργής και απογοήτευσης για την επίθεση είναι μια θετική εξέλιξη για τους Ουκρανούς. Ελπίζεται πως η οργή θα στραφεί εναντίον του Πούτιν και της ρωσικής ηγεσίας.


Ως συνήθως, το BBC και εκείνοι που συναινούν στην αδιάκοπη προπαγάνδα του δεν κρίνουν σωστά το ρωσικό λαό. Πράγματι, «άρχισαν να ξυπνούν», όχι ως απάντηση στα λάθη του Πούτιν και των στρατηγών του, αν και υπάρχει δικαιολογημένος θυμός, αλλά μάλλον ως προς το ότι η Ουκρανία ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από ψυχοπαθείς που τους θεωρούν κατσαρίδες και δε θέλουν τίποτα άλλο από το να σκοτώσουν τους.

Φυσικά, δεν μπορούμε να περιμένουμε το BBC, το κύριο μέσο προπαγάνδας για ένα έθνος που είναι υπεύθυνο για την ανατίναξη του αγωγού NordStream, αφήνοντας έτσι τους Γερμανούς να παγώσουν αυτό το χειμώνα, να αναφέρει λεπτομέρειες για την επίθεση. Για τους φιλοπόλεμους προπαγανδιστές, ο θάνατος εκατοντάδων Ρώσων στρατιωτών, χωρίς πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις επιθέσεις, είναι αρκετή πληροφορία για τους Βρετανούς που κλείνουν τα μάτια.

Πρώτα και κύρια, μας είπαν ο αναγνώστης σεναρίου Μπάιντεν και η USG πως θα παρείχαν στην Ουκρανία μόνο πυροβολικό της Lockheed Martin HIMARS, που δε θα μπορούσε να φτάσει στη Ρωσία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του εμπόρου θανάτου, «ο εκτοξευτής μπορεί να εκτοξεύσει βλήματα που φτάνουν τα 300 χιλιόμετρα και είναι «διαλειτουργικός με τα πιο πρόσφατα πυρομαχικά ακριβείας που κυμαίνονται από 15 έως 499+ χιλιόμετρα», αναφέρει το Newsweek.

Ανάλογα με το πού εκτοξεύτηκαν τα HIMARS, το μεγαλύτερο μέρος του Ντόνετσκ είναι προσιτό σε δυνητικά παράνομους πυροβολισμούς, παράνομους επειδή η πλατφόρμα χρησιμοποιήθηκε για την εκτόξευση βομβών διασποράς, που είναι εκτός νόμου από όλα τα λογικά λογικά έθνη. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο Μπάιντεν σκέφτεται στην πραγματικότητα να στείλει βόμβες διασποράς σε γενοκτόνους Ουκρoναζί.

Οι αρχικοί πύραυλοι M26 είχαν κεφαλές διασποράς που διένειμαν πάνω από 600 μικρές βόμβες σε μια ευρεία περιοχή. Με το παρατσούκλι «ατσάλινη βροχή», αποδείχθηκαν εξαιρετικά αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Καταιγίδα της Ερήμου το 1991, αλλά άφησαν έναν απαράδεκτο αριθμό βομβών που δεν είχαν εκραγεί στο πεδίο της μάχης. Το M26 αντικαταστάθηκε με μια ενιαία κεφαλή, δηλαδή μια με μια ενιαία, μεγάλη εκρηκτική γόμωση.

Ειδήσεις που αγνοήθηκαν επιμελώς από τα μέσα πολεμικής προπαγάνδας δείχνουν πως οι Ουκρανοί στην πραγματικότητα έχουν ήδη χρησιμοποιήσει πυρομαχικά διασποράς, περισσότερο από πιθανό να παρέχονται από την USG, το οποίο έγκειται στον βαθμό στρατιωτικής βοήθειας που δόθηκε στον Ζελένσκι και την ομάδα των εθνικιστών του. Είναι αξιοσημείωτο ότι η χρήση βομβών διασποράς στην Ουκρανία, που συχνά ευθύνονται για τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό παιδιών, αναφέρθηκε από τους New York Times. Σύμφωνα με δημοσίευμα του MRonline:

Οι βόμβες διασποράς που χρησιμοποίησαν οι ουκρανικές δυνάμεις εναντίον ενός χωριού που κατοικείται από άμαχους στην επικράτειά τους απαγορεύονται από χώρες σε όλο τον κόσμο λόγω της ικανότητάς τους να σκοτώνουν τυχαία αθώους πολίτες, σύμφωνα με τη Σύμβαση για τα Πυρομαχικά Διασποράς. Σχεδόν το 20% αυτών των πυρομαχικών αποτυγχάνουν να εκραγούν κατά την πρόσκρουση και παραμένουν απειλή για τους αμάχους πολύ μετά το τέλος των εχθροπραξιών, σκοτώνοντάς τους και ακρωτηριάζοντας τους αδιακρίτως.

Οι Ukronazis, διαβόητοι για το μακελειό μέχρι θανάτου Πολωνών παιδιών στη Βολυνία και την Ανατολική Γαλικία κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, άρχισαν να χρησιμοποιούν βόμβες διασποράς στο Ντόνετσκ μετά το πραξικόπημα που ενορχηστρώθηκε από το USG στο Κίεβο.

Οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν χρησιμοποιήσει επίσης βόμβες διασποράς το 2015 σε μάχες εναντίον των αποσχισμένων δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ στα ανατολικά της χώρας. Πιο πρόσφατα, χρησιμοποίησαν τέτοια πυρομαχικά στο Ντόνετσκ στις 14 Μαρτίου, σκοτώνοντας 20 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 37…

Ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Άμυνας του Υπουργείου Άμυνας [του Ντόνετσκ], στρατηγός Μιχαήλ Μεζέντσεφ, αναφέρθηκε στις ενέργειες της Ουκρανίας στο Ντόνετσκ, αποκαλύπτοντας τον απολογισμό της ουκρανικής επίθεσης με Tochka-U, ενός πυραύλου που περιέχει πυρομαχικά διασποράς. Περιέγραψε το βομβαρδισμό ως «έγκλημα πολέμου».

Αν στην πραγματικότητα χρησιμοποιήθηκε πυροβολικό HIMARS στην επίθεση στη ρωσική βάση στη Makiivka, είναι περισσότερο από πιθανό να ήταν παρόντες εκπαιδευτές της USG και τεχνικοί του Πενταγώνου. Οι Ρώσοι κατανοούν «πως οι στόχοι επιλέγονται χρησιμοποιώντας στρατιωτικούς δορυφόρους των ΗΠΑ» και η εκπαίδευση των Ουκρανών στο πολύπλοκο σύστημα πυραύλων ακριβείας είναι έντονη.

«Ουκρανοί στρατιώτες ξεκίνησαν να εκπαιδεύονται στα πρώτα συστήματα πυραυλικού πυροβολικού κατασκευής των ΗΠΑ σε άγνωστη τοποθεσία εκτός της χώρας, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της άμυνας των ΗΠΑ», σημείωσε το Defence Blog τον Ιούνιο.

«Αυτό που θα τους επιτρέψει το HIMARS είναι να βρουν μεγαλύτερη αντιπαράθεση. Αυτήν την στιγμή, τα οβιδοβόλα που τους παρέχουμε έχουν εμβέλεια περίπου 30 km. Οι HIMARS έχουν περισσότερο από το διπλάσιο, γεγονός που θα τους επιτρέψει —ακόμα και με λιγότερα συστήματα— μεγαλύτερη αντιπαράθεση», δήλωσε ο Colin H. Kahl, υφυπουργός Άμυνας για θέματα πολιτικής.

Είναι απολύτως πιθανό μια μονάδα HIMARS να είχε τοποθετηθεί αρκετά κοντά για να ισοπεδώσει μια ρωσική στρατιωτική εγκατάσταση στο Ντόνετσκ. Ωστόσο, αμφιβάλλω ότι η αποστολή πραγματοποιήθηκε από Ουκρανούς, καθώς γνωρίζουμε πως το Πεντάγωνο και το ΝΑΤΟ δεν τους εμπιστεύονται απόλυτα —και με βάσιμους λόγους. Τα οπλικά συστήματα της USG εμφανίζονται στην Αφρική, πωλούνται σε πιθανούς τρομοκράτες και άλλους «κακούς παράγοντες» από αδίστακτους Ουκρανούς.

«Το ΝΑΤΟ δεν εμπιστεύεται τους Ουκρανούς στρατιώτες να χειριστούν οι ίδιοι το HIMARS, πιθανώς για διάφορους λόγους», εξηγεί ο Ian Summer, «Ένας Αμερικανός Τουρίστας στη Ρωσία».

Τα ουκρανικά πληρώματα μπορεί να μην είναι αρκετά ικανά για να εκτελέσουν αυτές τις αποστολές υψηλής ταχύτητας "shoot and scoot" χωρίς να ανιχνευθούν και να καταστραφούν από ρωσικά πυρά από συστοιχίες, οι Ουκρανοί μπορεί να μπουν στον πειρασμό να [επιτεθούν] στο ρωσικό έδαφος, οι Ουκρανοί διοικητές μπορεί να είναι πολύ διεφθαρμένοι και πουλώντας εκτοξευτές και πυρομαχικά HIMARS ή όλα τα παραπάνω.

Παραδέχομαι ότι πρόκειται για εικασίες (μια θεωρία συνωμοσίας που με καθιστά, σύμφωνα με το FBI, εγχώριο τρομοκράτη). Ωστόσο, ορισμένα αναφερόμενα γεγονότα ενισχύουν το επιχείρημα ότι η USG βρίσκεται στο έδαφος στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες εικόνες GPS και δορυφόρους για να στοχεύσει Ρώσους. Εν ολίγοις, η USG σκοτώνει Ρώσους - και πολλούς από αυτούς (κάποιες εκτιμήσεις λένε πως ο βομβαρδισμός Makiivka σκότωσε πάνω από 600, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί).

1: η CIA βρίσκεται στην Ουκρανία και είναι εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό αναφέρθηκε από τους New York Times, αλλά μόνο επειδή το κράτος το έχει κάνει μέρος της φιλοπολεμικής αφήγησης. Η CIA δεν ασχολείται με τη διανομή μπισκότων όπως η Victoria Nuland.

2. Στις αρχές Δεκεμβρίου, το Πεντάγωνο παραδέχτηκε την προθυμία του να σπρώξει τα πράγματα στην Ουκρανία. «Μια ανώνυμη αμυντική πηγή των ΗΠΑ είπε στους Times πως «ο φόβος της κλιμάκωσης έχει αλλάξει από την αρχή. Είναι διαφορετικά τώρα».

3. Αν και θα ήταν αντιπαραγωγικό για την USG να παραδεχτεί πως έχει στρατεύματα στο έδαφος, είναι πολύ λιγότερο αμφιλεγόμενο να παραδεχτεί κανείς ότι υπάρχουν πολλοί Αμερικανοί μισθοφόροι πρόθυμοι να κάνουν αυτό που το Πεντάγωνο δεν μπορεί ή δεν πρόκειται να κάνει στην Ουκρανία, τουλάχιστον προς το παρόν.

4. Όπως και με τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, η USG χρησιμοποιεί εταιρικούς μισθοφόρους, σύμφωνα με τους Ρώσους, συγκεκριμένα, μισθωμένα όπλα από την Greystone, πρώην θυγατρική της Blackwater (στη συνέχεια Xe, στη συνέχεια Academi). Οι Ρώσοι ισχυρίστηκαν τον Απρίλιο ότι στην Ουκρανία δρούσαν 150 Αμερικανοί μισθοφόροι.

5. Ακόμη και πριν από το SMO της Ρωσίας, η USG αποφάσισε να στείλει «συμβούλους» στην Ουκρανία. «Η κυβέρνηση Μπάιντεν εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής στρατιωτικών συμβούλων και νέων όπλων στην Ουκρανία ενόψει της ρωσικής στρατιωτικής συσσώρευσης κοντά στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών», ανέφερε το The Hill στις 23 Νοεμβρίου 2021, επικαλούμενο το CNN. Σκεφτείτε, ως ιστορικό παράλληλο, αυτό που συνέβη αφού ο Πρόεδρος Κένεντι έστειλε στρατιωτικούς συμβούλους στο Βιετνάμ το 1961.

6. Πάλι η CIA. Στις 26 Δεκεμβρίου, έγραψα τη «Θανατηφόρα «Στρατηγική της έντασης» της CIA για την καταστροφή της Ρωσίας», μια ματιά σε μυστηριώδεις επιθέσεις βαθιά μέσα στη Ρωσία. Τόνισα πώς η CIA στρατολόγησε έναν «στρατό [που μένει πίσω]» εξτρεμιστών για να εμπλακεί σε διάφορες τρομοκρατικές επιθέσεις και πράξεις δολιοφθοράς μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Έγραψα την ανάρτηση αφού ο πρώην πράκτορας των Ειδικών Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού Τζακ Μέρφι ισχυρίστηκε:

«Οι υπηρεσίες πληροφοριών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ διαχειρίζονται πράκτορες εντός της Ρωσίας, κατευθύνοντάς τους να στοχεύσουν κρίσιμες υποδομές σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν «χάος». Εμπορικά κέντρα, αγωγοί φυσικού αερίου και αποθήκες καυσίμων έχουν υποστεί ζημιές σε ολόκληρη τη Ρωσία τους τελευταίους μήνες με τον κ. Μέρφι να επισημαίνει μια εκστρατεία μυστικής «δολιοφθοράς» υπό την διεύθυνση της CIA.

Και πάλι, λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη ιστορία του κράτους εθνικής ασφάλειας και του επιβολής του της CIA, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η CIA και το Πεντάγωνο (μαζί με τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών) δεν είναι ευθύνονται για την επίθεση σε μακρινές πόλεις στη Ρωσία και επίσης για το συντονισμό, αν όχι από μόνοι τους, των επιθέσεων στους Ρώσους στο Ντόνετσκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail