Σκληρά αντίποινα των Ρώσων για τη Makeyevka με πάνω από 600 Ουκρανούς στρατιώτες νεκρούς

Freepen.gr - Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας σκότωσαν περισσότερους από 600 Ουκρανούς στρατιώτες σε μια μαζική επίθεση με ρουκέτες σε προσωρινές βάσεις στο Kramatorsk, δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Igor Konashenkov.

«Την τελευταία ημέρα, τα μέσα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών εντόπισαν και επιβεβαίωσαν αξιόπιστα μέσω διαφόρων ανεξάρτητων καναλιών ορισμένες προσωρινές βάσεις Ουκρανών στρατιωτικών στο Kramatorsk», είπε ο εκπρόσωπος. «Ως αποτέλεσμα μιας μαζικής επίθεσης με ρουκέτες σε αυτές τις προσωρινές βάσεις των ουκρανικών μονάδων, περισσότεροι από 600 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν», πρόσθεσε.

Πάνω από 700 Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονταν στον κοιτώνα Νο. 28 και περισσότεροι από 600 στον κοιτώνα Νο. 47 στο Κραματόρσκ, είπε ο Konashenkov.

Το χτύπημα στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ήταν μέρος μιας επιχείρησης αντιποίνων, σημείωσε. «Σε απάντηση σε ένα παράνομο χτύπημα που προκάλεσε το καθεστώς του Κιέβου σε μια προσωρινή ρωσική στρατιωτική βάση στον οικισμό Makeyevka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ τα πρώτα λεπτά του Ιανουαρίου 2023, η διοίκηση της ενωμένης ομάδας των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων διεξήγαγε μια επιχείρηση αντιποίνων» ανέφερε ο Konashenkov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail