Το πρόβλημα με τα άκρως απόρρητα έγγραφα του Μπάιντεν - Οδεύει προς την έξοδό του;

Η «ανακάλυψη» ότι ο Τζο Μπάιντεν [ως αντιπρόεδρος] είχε πολλαπλές κρυψώνες άκρως απόρρητων εγγράφων εγείρει μερικά βασικά ερωτήματα στα οποία κανείς, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει απαντήσει — Πότε ανακαλύφθηκαν; Ποιος τα ανακάλυψε; Και γιατί αυτή η πληροφορία διαρρέει τώρα;

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Δεν ήταν ο Λευκός Οίκος που είπε mea culpa. Κάποιο άτομο ή άτομα στο Deep State αφήνουν αυτή την άκρως μυστική γάτα να βγει από την τσάντα. Είναι δυνατόν να ανακαλύφθηκαν πολύ πριν από την επιδρομή στον Τραμπ τον Αύγουστο; Η επιδρομή του Τραμπ αποτελούσε ένα είδος δικαιολογίας για την παροχή ελέγχου των ζημιών όταν αποκαλύφθηκε η συλλογή του Μπάιντεν; Μπορεί.

Υπάρχει όμως τεράστια διαφορά μεταξύ των εγγράφων του Τραμπ και του Μπάιντεν. Ο Τραμπ είχε την τελική εξουσία ως Πρόεδρος να διαβαθμίζει και να αποχαρακτηρίζει έγγραφα. Παρόλο που ένα έγγραφο μπορεί να φέρει σήμανση TS, εάν ο Τραμπ το είχε αποχαρακτηρίσει τότε δεν ήταν πλέον διαβαθμισμένο. Ο Μπάιντεν είχε ΜΗΔΕΝΙΚΗ εξουσία να αποχαρακτηρίσει ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Τίποτα.

Υπάρχει μια άλλη σημαντική διαφορά: η συλλογή του πρώην διαβαθμισμένου υλικού του Τραμπ μεταφέρθηκε σε μια τοποθεσία και το προσωπικό των Εθνικών Αρχείων ειδοποιήθηκε. Τα έγγραφα του Τραμπ ήταν κλειδωμένα σε ένα ασφαλές δωμάτιο. Δεν ήταν σταθμευμένα δίπλα σε μια Corvette του 1967 ούτε βυθίστηκαν σε μια ντουλάπα που πλήρωσαν οι Κινέζοι. Τα έγγραφα του Μπάιντεν βρίσκονταν σε πολλές τοποθεσίες.

Είχα το προνόμιο να κατέχω πιστοποιήσεις TS SCI. Είχα TK, UMBRA και GAMMA, για να αναφέρω μόνο μερικά. Αυτό σημαίνει πως είχα πρόσβαση στην πρώτη ύλη που παρήγαγαν οι CIA, NSA, State, DIA, DOD, NIMA και NRO. Είχα επίσης πρόσβαση σε ολοκληρωμένα δεδομένα πληροφοριών κι ανάλυσης, δηλαδή ένα προϊόν που παράγεται από αναλυτές χρησιμοποιώντας την πρώτη ύλη. Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι ο Μπάιντεν δεν είχε καθόλου ακατέργαστο υλικό TS ή S. Αυτό το υλικό δεν είναι πολύ χρήσιμο από μόνο του.

Πιστεύω ότι το παλαιότερα απόρρητο υλικό του Τραμπ περιελάμβανε στοιχεία για δραστηριότητες της CIA και του FBI για να σαμποτάρουν την Προεδρία του. Για παράδειγμα, αντίγραφα της διακίνησης μηνυμάτων της CIA μεταξύ των κεντρικών γραφείων και της Αρχηγού του Σταθμού της CIA στο Λονδίνο (δηλαδή, της Τζίνα Χάσπελ) που ζητούν από τους Βρετανούς να πραγματοποιήσουν συλλογή σε μέλη της ομάδας Τραμπ ή αναφορές για τέτοια συλλογή. Αυτό το υλικό είναι κρυπτονίτης για το Deep State.

Τι θα μπορούσε ο Μπάιντεν να είχε σκιάσει; Τι θα λέγατε για τις εκθέσεις που δημιουργήθηκαν κατόπιν αιτήματος του Μπάιντεν για πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους στην Ουκρανία, την Κίνα ή το Khazastan; Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον. Είναι επίσης πιθανό ότι διαφορετικά μέλη της κοινότητας πληροφοριών παρήγαγαν τελικά προϊόντα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό και την εξαργύρωση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Ο Ρον Κλέιν, ο σημερινός Επιτελάρχης του Μπάιντεν, ήταν ο Επιτελάρχης του Μπάιντεν ως Αντιπρόεδρος και ήταν υπεύθυνος για τη ροή χαρτιού που πηγαινοερχόταν από το γραφείο του Μπάιντεν. Είναι κεντρικό πρόσωπο σε αυτό. Το υλικό TS δεν είναι διάσπαρτο σε μια επιφάνεια εργασίας γεμάτη με μη ταξινομημένα έγγραφα. Διατηρείται χωριστά (υποτίθεται πως διατηρείται χωριστά και ελέγχεται και κλειδώνεται σε ειδικά χρηματοκιβώτια). Δεν πρόκειται λοιπόν για κάποιο απρόσεκτο λάθος συσκευασίας. Ο περιορισμένος αριθμός διαβαθμισμένων εγγράφων που έχει συγκεντρώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντικατοπτρίζει μια σκόπιμη, συνειδητή προσπάθεια διαφυγής με ευαίσθητο υλικό.

Ο χρόνος και η φύση αυτής της διαρροής (δηλαδή, ότι ο Μπάιντεν πήρε έγγραφα TS SCI) θα μπορούσε να υποδεικνύει τις πρώτες κινήσεις των ανήσυχων Deep Staters για να καταστήσουν έναν μπερδεμένο, με άνοια γέρο ως αποδιοπομπαίο τράγο και να τον μεταφέρουν στην έξοδο. Εάν (ή όταν) η Ουκρανία παραδοθεί στη Ρωσία, αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη στρατιωτική οπισθοδρόμηση της Προεδρίας Μπάιντεν. Με τους Ρεπουμπλικάνους να ελέγχουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η ομάδα του Μπάιντεν δεν θα μπορέσει να θάψει τις καταστροφικές αποκαλύψεις που θα προκύψουν από διάφορες έρευνες που ο Πρόεδρος ΜακΚάρθι έχει βάλει πράσινο φως. Και μην ξεχνάτε τους δεκάδες πληροφοριοδότες του FBI που έχουν πάει στους Ρεπουμπλικάνους και τους προμήθευσαν με καταραμένα πυρομαχικά. Εάν το FBI και η CIA πιστέψουν ότι η ίδια η ύπαρξή τους κινδυνεύει, μην εκπλαγείτε αν ο Τζο Μπάιντεν γίνει η τελετουργική θυσία και απομακρυνθεί από το αξίωμα.

- - -

Σημείωση Freepen.gr: Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο πίσω από αυτήν την αποκάλυψη που αφορά τις ημέρες του Μπάιντεν ως αντιπροέδρου, να είναι ένας εκβιαστικός μοχλός πίεσης για περισσότερη αμερικανική εμπλοκή στην Ουκρανία από τα γεράκια του πολέμου και τους νεοσυντηρητικούς που στοχεύουν στον Γ' ΠΠ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail