Οι Γερμανοί «εξαφανίζονται» κι οι μετανάστες «θα κληρονομήσουν» τη Γερμανία, ισχυρίζεται Ιρανός συγγραφέας σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες

Μετά τις μαζικές ταραχές που αφορούσαν νέους μετανάστες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Γερμανο-ιρανός συγγραφέας και σχολιαστής Behzad Karim Khani επικρίνει τις συζητήσεις για τους νεαρούς άντρες ξένης καταγωγής, οι οποίες, όπως λέει, τροφοδοτούνται από τον ιστορικό ρατσισμό. Ισχυρίζεται ότι ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι Γερμανοί για τις ταραχές, οι μετανάστες όχι μόνο θα παραμείνουν στη χώρα, αλλά τελικά θα «κληρονομήσουν τη Γερμανία» από τους Γερμανούς, οι οποίοι «πεθαίνουν».
 
JOHN CODY - rmx.news / Παρουσίαση Freepen.gr

«Είμαστε εδώ — όχι μόνο για τα συνταξιοδοτικά σας ταμεία, αλλά γιατί φροντίζουμε να μη γίνει ποτέ πραγματικότητα ο Άριος εφιάλτης σε αυτή τη χώρα», έγραψε σε ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, την Berliner Zeitung σε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Behzad Karim Khani για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Ενσωματώστε τον εαυτό σας!"

Ο Khani, ο οποίος έγινε δεκτός στη Γερμανία ως πολιτικός πρόσφυγας από το Ιράν, μαζί με την οικογένειά του, όταν ήταν 10 ετών, γράφει πως οι μετανάστες θα κληρονομήσουν τη Γερμανία. Προσθέτει ότι ο χρόνος είναι με το μέρος των μεταναστών, καθώς οι Γερμανοί «εξαφανίζονται».

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο τώρα που πρέπει να δούμε την κατάσταση με ειλικρίνεια. Ας ξεκινήσουμε με την απλή δήλωση πως εμείς — μετανάστες, αλλοδαποί, άνθρωποι με … αποκαλέστε μας όπως θέλετε — δεν πρόκειται να φύγουμε τόσο εύκολα. Και ούτε εσείς, αγαπητοί βιολογικοί Γερμανοί, όμως, δημογραφικά, σίγουρα θα φύγετε. Πεθαίνετε και η χώρα σας χρειάζεται περίπου 400.000 νέους εργάτες (κάθε χρόνο) τα επόμενα 15 χρόνια, δηλαδή περίπου ένα εκατομμύριο μετανάστες το χρόνο. Εμείς οι μετανάστες μάλλον θα κληρονομήσουμε αυτή τη γη. Θα μπορούσαμε λοιπόν να παίξουμε για το χρόνο εδώ, που είναι χρόνος που δεν έχετε».

Ο Khani αναφέρεται στο «bio deutsch», έναν αργκό όρο για τους Γερμανούς. Ισχυρίζεται πως αυτοί οι Γερμανοί αξίζουν να αντικατασταθούν δημογραφικά για τις ενέργειες της χώρας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Περίεργα πράγματα συμβαίνουν επίσης όταν στέλνεις σε θαλάμους αερίων, πυροβολείς ή εξορίζεις σχεδόν όλη τη διανόησή σου. Και αφού χαθεί ο πόλεμος, υπάρχει ανάγκη για απλούς εργάτες, ανθρώπους που μπορούν να έρθουν για να ξαναχτίσουν τους σωρούς των ερειπίων που μέχρι χθες ήταν ακόμα Βερολίνο, Δρέσδη ή Κολωνία».

Ο συγγραφέας φαίνεται να ισχυρίζεται ότι οι Γερμανοί είναι μοναδικά κακοί στην ιστορία, υποδεικνύοντας όχι μόνο τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και αυτό που λέει πως είναι η ισλαμοφοβία της χώρας. Δεν αναφέρει, για παράδειγμα, Μουσουλμάνους, Άραβες και Πέρσες που διεξήγαγαν ιμπεριαλιστικούς επιθετικούς πολέμους σε όλη την ιστορία τους, συμπεριλαμβανομένης της αποικιακής κατοχής της Ισπανίας και των Βαλκανίων, ούτε αναφέρει ότι τα ισλαμικά έθνη διέπραξαν γενοκτονία εναντίον Ελλήνων και Αρμενίων Χριστιανών μέχρι τον 20ο αιώνα. Επιπλέον, το άρθρο του Khani παραλείπει το αραβικό δουλεμπόριο, το οποίο περιλάμβανε την υποδούλωση περίπου 1 εκατομμυρίου Λευκών Ευρωπαίων σε όλη την αχανή ακτογραμμή της Ευρώπης ή τη συμμετοχή Αράβων και Περσών στο εμπόριο σκλάβων της Αφρικής.

Σύμφωνα με τους μελετητές, οποιοσδήποτε μη μουσουλμάνος μπορούσε να υποδουλωθεί σύμφωνα με το ισλαμικό δόγμα, και πριν από τον 20ο αιώνα, ο αριθμός των σκλάβων ήταν μεταξύ 12 και 15 εκατομμυρίων, που ουσιαστικά είναι νάνος μπροστά στον αριθμό των σκλάβων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος έφτασε τα 4 εκατομμύρια.

Το κείμενο του Khani, αντίθετα, επικεντρώνεται μοναδικά στους Γερμανούς, ακόμη και σε έναν Ισραηλινό φίλο που του είπε κάποτε ότι «οι Άραβες είναι η εκδίκηση των Εβραίων για τους Γερμανούς». Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως όσοι ξεκινούν έναν παγκόσμιο πόλεμο με βάση την ιδέα της «φυλετικής αγνότητας» μερικές φορές αναγκάζονται να γίνουν χώρα μετανάστευσης μετά την ήττα, προσθέτοντας ότι «οι νικήτριες δυνάμεις (μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο) συμμερίζονται επίσης τη δυσπιστία μας γι' αυτή την κοινωνία».

Ο Khani γράφει ότι η δυσπιστία που αισθάνονται οι μετανάστες στη Γερμανία είναι πίσω από το γιατί ξεσηκώθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προσθέτοντας ότι δεν δικαιολογεί απαραίτητα τη συμπεριφορά τους, αλλά την εξηγεί.

Κατά τη διάρκεια των ταραχών , οι οποίες καλύφθηκαν ευρέως για μέρες στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, ασθενοφόρα χτυπήθηκαν με βλήματα, πυροσβέστες και αστυνομικοί νοσηλεύτηκαν με σοβαρά τραύματα και λεωφορεία και οχήματα πυρπολήθηκαν σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, όλες αυτές οι ενέργειες εξηγούνται, σύμφωνα με τον Khani, από τη δυσπιστία που έχουν σπείρει οι Γερμανοί στο παρελθόν. Στο άρθρο του, δεν κάνει καμία αναφορά στις 2.500 γυναίκες που δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση σε ολόκληρη τη Γερμανία το 2015 και το 2016, ή εάν αυτό δικαιολογείται ή εξηγείται από τον ιστορικό ρόλο της Γερμανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προσθέτει πως η Γερμανία αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την «αποικιακή της κληρονομιά» και ακόμη και για εκείνους τους Γερμανούς που επαινούν τον εαυτό τους για μια μοναδική κουλτούρα μνήμης για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επισημαίνει ότι αυτό δεν έχει σημασία, αφού «ούτε μια συναγωγή, εβραϊκό σχολείο ή εβραϊκός οίκος ευγηρίας μπορεί να κάνει χωρίς αστυνομική προστασία».

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των επιθέσεων κατά των Εβραίων στη Γερμανία διαπράττονται από Άραβες και Μουσουλμάνους. Έρευνες έδειξαν επίσης ότι τα αντισημιτικά αισθήματα είναι πολύ υψηλότερα μεταξύ των μουσουλμάνων στη Γερμανία από ότι των μη μουσουλμάνων.

Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα, Εβραίοι θύματα επιθέσεων στη Γερμανία είπαν ότι στο 57 τοις εκατό των περιπτώσεων, ο δράστης ήταν είτε με εμφάνιση από τη Μέση Ανατολή είτε ανήκε σε μια ακροαριστερή ομάδα, ενώ μόνο στο 20 τοις εκατό των περιπτώσεων ισχυρίστηκαν πως οι δράστες ανήκαν σε ακροδεξιά ομάδα.

Στην Ολλανδία, σύμφωνα με πληροφορίες, το 70 τοις εκατό των αντισημιτικών περιστατικών διαπράττονται από μουσουλμάνους επιτιθέμενους. Στη Σουηδία, οι μουσουλμανικές επιθέσεις εναντίον των Εβραίων είναι αχαλίνωτες, με αποτέλεσμα οι Εβραίοι να εγκαταλείψουν πόλεις όπως το Μάλμε.

Ο Khani έχει επίσης περιγράψει τον εαυτό του ότι είχε ένα σημαντικό εγκληματικό υπόβαθρο στα νιάτα του, για το οποίο γράφει στο βιβλίο του «Σκύλος, Λύκος, Τσακάλι». Ο γερμανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός, RBB, του πήρε συνέντευξη λίγο μετά τις ταραχές της παραμονής της Πρωτοχρονιάς:

RBB: Είχατε και εσείς μια σοβαρή εγκληματική νιότη — έτσι την αποκαλούσατε εσείς. Μεγαλώσατε στο Μπόχουμ τη δεκαετία του '90 αφού οι γονείς σας ήρθαν στη Γερμανία από το Ιράν. Γιατί τότε παρασυρθήκατε στη βία;

Khani: Για μένα ήταν για κάτι εντελώς διαφορετικό. Μεγάλωσα σε μια περιοχή όπου η βία ήταν ένας από τους μόνους τρόπους διατήρησης της αξιοπρέπειας. Δεν απέχει κανείς από τη βία με το να γίνει θύμα. Στο σημείο που είναι η βία, πρέπει να αντιδράσεις. Η βία έχει τη δική της λογική.

Ο Khani δηλώνει ότι ακόμα κι αν οι Γερμανοί δε συμπαθούν τους μετανάστες στη Γερμανία, οι μετανάστες θα παραμείνουν στη χώρα χωρίς την ακραία βία.

«Χωρίς ακραία βία, επισκιάζοντας τη Γερμανία του Χίτλερ, ο (Άριος) εφιάλτης δεν θα γίνει πραγματικότητα», γράφει.

Οι δηλώσεις του Khani έρχονται σε μια περίοδο κατά τη διάρκεια ολοένα και πιο εχθρικών σχολίων και πολιτικών κατά των Γερμανών. Για παράδειγμα, ένα σχέδιο του κόμματος των Πρασίνων θα απαγόρευε στους «βιολογικούς Γερμανούς» έως και το ένα τρίτο των θέσεων εργασίας». Η νέα υπουργός κατά των διακρίσεων της Γερμανίας, Φέρντα Αταμάν, η οποία έχει τουρκικό υπόβαθρο, χαρακτήρισε τους Γερμανούς ως «πατάτες» το 2022.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το κόμμα των Πρασίνων αντικατέστησε τον δικό τους υπουργό Δικαιοσύνης στην πολιτεία της Θουριγγίας απλώς και μόνο επειδή ήταν λευκός άνδρας. Μια Αφρο-Γερμανίδα χωρίς νομικό πτυχίο καθώς και χωρίς εμπειρία σε ποινική δικαιοσύνη ή πολιτική πήρε τη θέση του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail