Άσαντ: Οι συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να βασίζονται στον τερματισμό της «κατοχής»

SANA
Freepen.gr -  Ο Σύριος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ είπε ότι οι συνομιλίες με την εχθρική Τουρκία θα πρέπει να βασίζονται στους στόχους του τερματισμού της κατοχής της συριακής γης και της διακοπής της υποστήριξης σε αυτό που αποκάλεσε τρομοκρατία, μια προφανής αναφορά στις δυνάμεις της Άγκυρας στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Στις πρώτες δημοσιοποιημένες δηλώσεις του σχετικά με τις συνομιλίες ορόσημο υπό την επίβλεψη της συμμάχου του Ρωσίας, ο Άσαντ είπε επίσης πως οι συναντήσεις «πρέπει να συντονιστούν εκ των προτέρων μεταξύ Συρίας και Ρωσίας για να... παράγουν απτά αποτελέσματα που επιδιώκει η Συρία».

Ο Άσαντ έκανε τα σχόλια, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας την Πέμπτη, σε μια συνάντηση με τον Ρώσο προεδρικό απεσταλμένο για τη Συρία Αλεξάντερ Λαβρέντιεφ στη Δαμασκό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail