Ο Πολωνός πρωθυπουργός καταγγέλλει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, λέει ότι περισσότερα όπλα στην Ουκρανία θα τον αποτρέψουν

Ο παραλογισμός και η βλακεία μας οδηγούν στην άβυσσο.

Έχει χάσει το μυαλό του ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Mateusz Jakub Morawiecki; Θα φαινόταν έτσι. Ουσιαστικά ζητά τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να τον αποφύγει.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Θα πρέπει να είναι πλέον προφανές πως η διάθεση περισσότερων στρατιωτικών όπλων στη σύγκρουση που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε μια αμοιβαία απάντηση από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Το SMO της Ρωσίας έχει επιφορτιστεί με τον αφοπλισμό των νεοναζί και την αποτροπή τους από το να σκοτώσουν τους αθώους ανθρώπους που μισούν στην ανατολική και νότια Ουκρανία. Τελεία. Όλα τα άλλα—η ρωσική εισβολή στην Ευρώπη, η ρωσική ανάμειξη στις εκλογές των ΗΠΑ, ο καρκίνος του Πούτιν—είναι παραπλανητικά στοιχεία του Μεγάλου Ψέματος.

Ο Morawiecki τιμήθηκε με το παράσημο του Πρίγκιπα Γιαροσλάβ του Σοφού, ένα μετάλλιο για τις «εξαιρετικές υπηρεσίες» στο όνομα του ουκρανικού κράτους. Η Νάνσυ Πελόζι έλαβε επίσης αυτό το βραβείο, όπως και αρκετοί άλλοι ξένοι πολιτικοί που υποστήριζαν την κυβέρνηση του πραξικοπήματος και τους νεοναζί της εθνοκάθαρσης που δεσμεύτηκαν για μαζικές δολοφονίες Ρώσων και άλλων «ανώμαλων» μειονοτήτων. Ο Ζελένσκι μοίρασε αυτά τα βραβεία όπως το κέικ, απελπισμένος για να κολακεύσει τους στόχους και να επιδιώξει περισσότερους πυραύλους, τανκς και μετρητά από τη Δύση.

Όσο περισσότερα όπλα στέλνουν οι ΗΠΑ και η Ευρώπη για να απειλήσουν τη Ρωσία και να σκοτώσουν τους στρατιώτες της, τόσο περισσότερο η Ρωσία θα απαντήσει στοχεύοντας την Ουκρανία με drones καμικάζι, βαλλιστικούς πυραύλους Iskander, πυραύλους Kh-22, πυραύλους κρουζ Kalibr, P-800 Oniks, OTR-21 Tochka πυραύλους κ.λπ., και θα το κάνουν μέχρι να εξαλειφθεί η απειλή.

Θα είναι ένας αγώνας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό—και ίσως τον τελευταίο Ευρωπαίο.

Εν τω μεταξύ, οι Ευρωπαίοι φαίνεται να υποφέρουν από έντονη εγκεφαλική ομίχλη. Λιγότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες Γερμανούς αντιτίθενται στην αποστολή πολεμικών οχημάτων Marder σε νεοναζί εθνοκαθαριστές.

Στην Αμερική, πολύ μακριά από το πεδίο της μάχης, ο μέσος άνθρωπος έχει σε μεγάλο βαθμό εξαγοράσει τα διάφορα Μεγάλα Ψέματα για τη Ρωσία. Η πόλωση Good Guy εναντίον Bad Guy και η προπαγάνδα στη βάση του 24/7 έχουν λειτουργήσει σαν γοητεία. Μεγάλος αριθμός Αμερικανών πιστεύει ότι οι νεοναζί βρίσκονται στη Ρωσία και όχι στην Ουκρανία. Δε γνωρίζουν τίποτα για την ιστορία της Ουκρανίας και της Ρωσίας, τη σχέση μεταξύ των δύο ή τις φυλετικές συγκρούσεις που έχουν προκύψει ανά τους αιώνες στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη.

Έχω μια μικρή προσφορά για αυτές τις γνώσεις.

Το καλοκαίρι του 1914, ο Gavrilo Princip, ένας Βόσνιος αυτονομιστής μέλος μιας μυστικής σερβο-κροατικής υπόγειας ομάδας δολοφόνων, Mlada Bosna (Νέα Βοσνία), δολοφόνησε τον αρχιδούκα Franz Ferdinand της Αυστρίας και τη σύζυγό του, Sophie, Δούκισσα του Hohenberg, στο Σεράγεβο, πρωτεύουσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, που προσαρτήθηκε τότε από την Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία. Αυτό το γεγονός προκάλεσε μια πολιτική κρίση που κατέληξε στο «Μεγάλο Πόλεμο», έναν από τους πιο αιματηρούς πολέμους στην ιστορία. Στοίχισε τη ζωή σε 40.000.000 ανθρώπους. Αυτός ο αριθμός των νεκρών θα επισκιαζόταν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, από πολλές απόψεις ως συνέχεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Περισσότεροι από 60.000.000 άνθρωποι θυσιάστηκαν σε αυτόν τον πόλεμο, ο οποίος κατέληξε σε πυρηνική επίθεση εναντίον Ιαπώνων αμάχων.

Ο αριθμός των νεκρών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο θα είναι δραματικά υψηλότερος. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα γεγονός που ολοκληρώνει τη ζωή.

Μεταξύ των ΗΠΑ, της Ρωσίας και των μικρότερων πυρηνικών δυνάμεων, υπάρχουν περίπου 15.000 πυρηνικά όπλα . Τα 100 από αυτόν τον άσεμνο αριθμό «θα οδηγούσαν εύκολα σε ένα πυρηνικό φθινόπωρο και πιθανότατα σε έναν πυρηνικό χειμώνα, όπου η παγκόσμια θερμοκρασία θα έπεφτε λόγω αιθάλης από πυρηνικές εκρήξεις που εμποδίζουν το ηλιακό φως να φτάσει στην επιφάνεια της Γης», εξηγεί το IFLScience, με βάση μια αναθεωρημένη μελέτη από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Εάν συμβεί πράγματι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και επιβιώσει ένας φαινομενικός πολιτισμός στο φρικτό, θερμοπυρηνικό του ίχνος, όπως ο Morawiecki και οι συνταξιδιώτες του στην Πολωνία και την Αμερική -ειδικά οι νεοσυντηρητικές εγκληματικές οργανώσεις- ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστούν με βιασύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δικαστήριο. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail