Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία εκδίδει αποκαλυπτική προειδοποίηση

patriarchia.ru
Freepen.gr -  Οποιαδήποτε απόπειρα καταστροφής της Ρωσίας θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για ολόκληρο τον κόσμο, προειδοποίησε την Πέμπτη ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχης Κύριλλος.

Μιλώντας μετά από θρησκευτική λειτουργία για την Ορθόδοξη Χριστιανική εορτή των Θεοφανείων, ο προκαθήμενος ισχυρίστηκε ότι τόσο η διεθνής κοινότητα όσο και η Ρωσία αντιμετωπίζουν «τεράστιες απειλές».

Σύμφωνα με τον Πατριάρχη Κύριλλο, η ρίζα του προβλήματος είναι ότι ορισμένοι «τρελοί» πιστεύουν πως η Ρωσία, η οποία «έχει ισχυρά όπλα και κατοικείται από εξαιρετικά ισχυρούς ανθρώπους… που δεν είχαν υποχωρήσει ποτέ σε έναν εχθρό και πάντα είχαν βγει νικητές, ότι θα μπορούσε να ηττηθεί. υπό τις παρούσες συνθήκες».

Ούτε θα ήταν δυνατό να τους «επιβληθούν ορισμένες αξίες που δεν μπορούν καν να ονομαστούν αξίες, ώστε να είναι όπως όλοι οι άλλοι και να υπακούουν σε αυτούς που έχουν τη δύναμη να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου», σημείωσε.

«Προσευχόμαστε στον Κύριο να φωτίσει αυτούς τους τρελούς και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι οποιαδήποτε επιθυμία καταστροφής της Ρωσίας θα σημαίνει το τέλος του κόσμου» , πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail