Η Χεζμπολάχ αναπτύσσει ιρανικό σύστημα αεράμυνας στη Δαμασκό για να αντιμετωπίσει το Ισραήλ!

Freepen.gr - Η Χεζμπολάχ του Λιβάνου έχει αναπτύξει ένα ιρανικό σύστημα αεράμυνας κοντά στη συριακή πρωτεύουσα, τη Δαμασκό, ανέφερε η Zaman Alwsl στις 6 Ιανουαρίου.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων της αντιπολίτευσης ανέφερε ότι το σύστημα αεράμυνας αναπτύχθηκε σε θέση της Χεζμπολάχ κοντά στην πόλη Ραχλάχ στη συνοριακή γραμμή με τον Λίβανο, περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά της Δαμασκού.

Το άγνωστο σύστημα αεράμυνας φέρεται να μεταφέρθηκε σε όλη τη διαδρομή από το κυβερνείο του Deir Ezzor στην ανατολική περιοχή της Συρίας.

«Το σύστημα αναπτύχθηκε και ενεργοποιήθηκε, υπό την επίβλεψη ενός Λιβανέζου εμπειρογνώμονα αεράμυνας που εργάζεται για τη Χεζμπολάχ», δήλωσε ένας δημοσιογράφος της Zaman Alwsl.

Σύμφωνα με το Zaman Alwsl, η Χεζμπολάχ εργάζεται εδώ και λίγο καιρό για να επεκτείνει και να οχυρώσει τις θέσεις της στα περίχωρα της Ραχλάχ.

Η αναφορά ήρθε μόλις τέσσερις ημέρες μετά από μια σειρά ισραηλινών επιδρομών που είχαν στόχο το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail