Θα υπάρξουν νέα πλήγματα βαθιά σε ρωσικό έδαφος, λέει το Κίεβο

Freepen.gr - Θα υπάρξουν νέα πλήγματα βαθιά σε ρωσικό έδαφος, δήλωσε την Τρίτη ο Κύριλλος Μπουντάνοφ, ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας. Ωστόσο, ούτε αρνήθηκε, ούτε ανέλαβε την ευθύνη για μια πρόσφατη επίθεση σε ρωσική στρατιωτική εγκατάσταση.

Μιλώντας στο ABC News, ο Μπουντάνοφ ρωτήθηκε εάν ήταν η Ουκρανία που είχε πραγματοποιήσει την πρόσφατη επίθεση σε ρωσική αεροπορική βάση. «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση αυτήν τη στιγμή σε αυτή την ερώτηση. Μόνο μετά το τέλος αυτού του πολέμου» , απάντησε, προσθέτοντας, ωστόσο, πως «χαιρόταν» που είδε την επίθεση.

Ο αξιωματούχος προέβλεψε πως η Ρωσία πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόσθετες επιθέσεις. Αυτά τα χτυπήματα θα γίνονται «ολοένα και βαθύτερα», ισχυρίστηκε ο Μπουντάνοφ, αναφέροντας ότι αυτό θα ισχύει και για την Κριμαία.

Υποστήριξε ότι η χερσόνησος είναι «μέρος της Ουκρανίας». «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε όπλο στην επικράτειά μας», δήλωσε.

Ευχαρίστησε επίσης τις ΗΠΑ για την υποστήριξη στην Ουκρανία, ζητώντας από την Ουάσιγκτον.  «Κάθε φορολογούμενος στις ΗΠΑ θα μπορεί να δει πού πήγε κάθε σεντ», είπε ο Μπουντάνοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail