Θα είναι η κληρονομιά του Πούτιν ο Πυρηνικός Αρμαγεδδώνας;

Alexei Danichev, RIA Novosti
Πόσο καιρό θα κάθεται ο Πούτιν στον πισινό του και θα επιτρέψει την περιορισμένη στρατιωτική του επιχείρηση να διευρυνθεί σε πυρηνικό πόλεμο; Εάν ο Πούτιν δεν εκπληρώσει σύντομα την ευθύνη του να φέρει γρήγορα τη σύγκρουση σε μια αποφασιστική ρωσική νίκη προτού η Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ μπορέσουν να διευρύνουν περαιτέρω τον πόλεμο, η κληρονομιά του Πούτιν θα είναι ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας.

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς / Παρουσίαση Freepen.gr

Εδώ και ένα χρόνο ο Πούτιν επέτρεψε έναν πόλεμο που θα μπορούσε να είχε κερδίσει γρήγορα η Ρωσία για να διευρυνθεί σε μια αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και Ρωσίας. Δεν πρόκειται πλέον για περιορισμένη ρωσική επιχείρηση στο Ντονμπάς. Κάθε διαδοχική διεύρυνση από τη Δύση έχει ξεπεράσει περισσότερες ρωσικές κόκκινες γραμμές που δεν επιβάλλονται ποτέ. Αν ο Πούτιν δεν ήταν διατεθειμένος να πολεμήσει, δε θα έπρεπε να είχε πάει στο Ντονμπάς.

Τώρα με βαριά τεθωρακισμένα, όπως τα άρματα μάχης Leopard και Abrams στο δρόμο τους προς την Ουκρανία, έρχονται πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου. Οι Ρώσοι λένε πως θεωρούν τη χρήση τέτοιων πυρομαχικών ίδια με τη χρήση βρώμικων πυρηνικών βομβών. Ο Konstantin Gavrilov λέει ότι «θα το θεωρήσουμε αυτό ως χρήση βρώμικων βομβών κατά της Ρωσίας με όλες τις επακόλουθες συνέπειες».

Έτσι, με το να κάθεται στον πισινό του για ένα χρόνο, να κοροϊδεύει την στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας, να παίζει έναν απαράδεκτο ρόλο δύο παπουτσιών, ο αιώνιος πόλεμος του Πούτιν έχει διευρυνθεί σε πυρηνικό επίπεδο.

Και δεν υπάρχει ακόμη κανένα σημάδι αλλαγής στη συμπεριφορά του Πούτιν στη σύγκρουση.

Φαίνεται πως ο Πούτιν έχει κινητοποιήσει πολύ καθυστερημένα μερικούς στρατιώτες του ρωσικού στρατού για να πάρουν μέρος από το βάρος από τις πολιτοφυλακές Donbass και την ομάδα ιδιωτικού στρατού που είναι γνωστή ως ομάδα Wagner, οι οποίες είναι οι δύο υπεράριθμες δυνάμεις που πολεμούν τον εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο από τους Αμερικάνους, Ουκρανικό Στρατό. Εάν οι ανεξάρτητες αναφορές είναι σωστές, αυτοί οι στρατιώτες του ρωσικού στρατού και ο εξοπλισμός τους επαρκούν για να διαπεράσουν τις ουκρανικές αμυντικές γραμμές και να συγκεντρώσουν τους υπόλοιπους Ουκρανούς. Αλλά προφανώς, η προσέγγιση του Πούτιν δεν έχει αλλάξει. Θα είναι ακόμα το αργό slog χωριό με χωριό. Τα πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου θα εκτοξευθούν. Οι Ρώσοι θα ξεχάσουν ξανά την προειδοποίησή τους και δε θα κάνουν τίποτα. Στη συνέχεια, αμερικανικοί πύραυλοι μεγαλύτερου βεληνεκούς θα σταλούν στην Ουκρανία και η Μόσχα θα χτυπηθεί. Και πάλι ο Πούτιν δε θα κάνει τίποτα, ενθαρρύνοντας έτσι περισσότερες και χειρότερες προκλήσεις μέχρι το αποτέλεσμα να είναι πυρηνικός πόλεμος.

Για να αποφευχθεί αυτή η αργή πορεία προς τον πλανητικό θάνατο, αυτό που απαιτείται είναι η πλήρης διακοπή λειτουργίας του Κιέβου, του Χάρκοβο, του Λούτσκ, του Λβιβ και της Οδησσού, η καταστροφή όλων των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και μεταφορών, αεροπορικών ρίψεων στρατευμάτων και βαριών τεθωρακισμένων εκατοντάδων χιλιάδων στρατευμάτων πέρα ​​από τα σύνορα της Λευκορωσίας για να σφραγίσουν την Ουκρανία από τη Δύση και τον πλήρη και ολοκληρωτικό αφανισμό της κυβέρνησης Zelensky και του ουκρανικού στρατού. Αυτό μπορεί να γίνει με τρόπο blitzkrieg πριν προλάβει να αντιδράσει η Δύση.

Φρικτό, λες. Ναι, όντως, φρικτό. Αλλά πολύ καλύτερα από τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, όπου πηγαίνει αυτό το αργό σενάριο πολέμου του Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail