Η Ρωσία ζητά δικαστήριο για Μέρκελ και Ολάντ

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας, Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, δημοσίευσε μια δήλωση στον λογαριασμό του στο Telegram με την οποία ζητά τη σύσταση διεθνούς στρατιωτικού δικαστηρίου κατά της Άνγκελα Μέρκελ και του Φρανσουά Ολάντ.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr


«Τέτοιες ομολογίες που έγιναν από τον εκπρόσωπο του καθεστώτος του Κιέβου και πρώην ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως βάση αποδεικτικών στοιχείων για ένα διεθνές στρατιωτικό δικαστήριο», είπε ο Βολοντίν.
 
Εδώ είναι ο Vasily Nebenzya, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, που σταθμίζει τη διπροσωπία.

Μέρκελ και Ολάντ συνωμότησαν για να υπονομεύσουν τη συμφωνία του Μινσκ του 2015. Η Γαλλία και η Γερμανία συμφώνησαν παραπλανητικά στη συμφωνία του Μινσκ που θα είχε σταματήσει τη δίωξη και τη δολοφονία των Ρώσων υπήκοων στο Ντονμπάς και θα απαιτούσε επίσης την ουκρανική ουδετερότητα.

Η Μέρκελ και ο Ολάντ συνωμότησαν με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για να εκμεταλλευτούν τη συμφωνία. Η ειρηνευτική συμφωνία αγνοήθηκε προκειμένου να δημιουργηθεί ο ναζιστικοποιημένος στρατός της Ουκρανίας και να ανοίξει ο δρόμος για το ΝΑΤΟ, τους πυραύλους και τα τανκς του να τοποθετηθούν στο κατώφλι της Ρωσίας.

Στη Δύση, αυτή η συνωμοσία για την έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου μόλις και μετά βίας έγινε την είδηση.

Δεν εκπλήσσομαι. Εδώ στην Αμερική, τα δυνατά, επίμονα και χειραγωγικά ψέματα του κράτους επιμένουν πως η Ουκρανία κερδίζει τον πόλεμο, κάτι που είναι προφανώς αναληθές.

Πληροφορίες αντίθετες με τα Big Lies που διαβιβάζονται σε καθημερινή βάση από την USG και τα μέσα ανάγνωσης σεναρίων του θα αγνοηθούν. Η πραγματικότητα έρχεται σε αντίθεση με την πολεμική αφήγηση.

Περισσότερο από ποτέ, τα λόγια του Τζορτζ Όργουελ είναι προφητικά.

Στο μυθιστόρημά του «1984», ο Όργουελ έγραψε, «Ο πόλεμος είναι ειρήνη» και «Η άγνοια είναι δύναμη». Και τα δύο ισχύουν όταν επιτρέπεται σε κοινωνιοπαθείς όπως η Μέρκελ και ο Ολάντ να υπονομεύσουν την ειρήνη και να ενθαρρύνουν την εθνο-εμπνευσμένη εχθρότητα, την σκληρότητα, τον σαδισμό, τα βασανιστήρια, τους βιασμούς και τις μαζικές δολοφονίες.

Ο Volodin θα αγνοηθεί. Το αίτημά του για δικαιοσύνη δε θα γίνει σεβαστό, πόσο μάλλον να αναγνωριστεί από την USG και το διαλυμένο παράρτημά της για την εταιρική προπαγάνδα που μεταμφιέζεται σε «ελεύθερο Τύπο».

Η Μέρκελ αποκάλυψε την αλήθεια για την προδοσία του Μινσκ. Δε θα λογοδοτήσει, καθώς οι περισσότεροι δυτικοί «ηγέτες» είναι υπεράνω του νόμου, ακόμα κι αν μια παραβίαση του νόμου έχει ως αποτέλεσμα τη δολοφονία αμέτρητων αθώων θυμάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail