Η ομάδα "Βάγκνερ" πήρε πολλούς αιχμαλώτους στην Ουκρανία

εικόνα ukrinform.net
Freepen.gr - Η ομάδα Wagner, που συμμετέχει σε ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία, συνέλαβε μεγάλο αριθμό εχθρικών στρατιωτών, δήλωσε στο RIA Novosti ο ιδρυτής της Yevgeny Prigozhin, ο οποίος επισκέφτηκε τους μαχητές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

"Υπάρχουν πολλοί κρατούμενοι. Οι κρατούμενοι πέφτουν. Κάποιος τραυματίζεται, κάποιος φοβάται. Κάποιος πάλεψε μέχρι το τέλος και αναγκάστηκε να φύγει με τα χέρια ψηλά για να σώσει τις ζωές των συντρόφων του", είπε.

Σύμφωνα με τον Prigozhin, οι μαχητές της ομάδας δεν έχουν σκληρή στάση απέναντι στους κρατούμενους, ειδικά προς αυτούς που κρατούνται.

«Οι τύποι που τους αιχμαλωτίζουν είναι οι πιο σκληροί, γιατί τους παίρνουν στην πρώτη γραμμή, αυτός είναι ο εχθρός τους με τα όπλα στα χέρια. Εκεί, όλος ο πόλεμος συνεχίζεται με αδρεναλίνη, με θυμό. Και εδώ αυτοί οι κρατούμενοι είναι τελείως διαφορετικοί, ήδη φιλοσοφούν», εξήγησε ο ιδρυτής της ομάδας Wagner.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail