Συλλήψεις κλοπές ποσοτήτων χαλκού από επιχειρήσεις σε Παιανία και Γλυκά Νερά

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες 27-1-2023 στην Αρτέμιδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.), τρείς (3) ημεδαποί, 23, 25 και 26 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας για διακεκριμένη κλοπή από κοινού, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 26-1-2023 ομάδα ατόμων, αφού παραβίασαν πόρτα εισόδου εταιρίας ανακύκλωσης μετάλλων στην Παιανία, εισήλθαν μέσω αεραγωγού σε κλειδωμένη αποθήκη και αφαίρεσαν ποσότητα μετάλλων (χαλκού και ορείχαλκου).

Λίγο αργότερα, εισήλθαν σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο μάνδρας στα Γλυκά Νερά, από όπου ομοίως αφαίρεσαν ποσότητα χαλκού και χάλκινα αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αναζητούσαν τους δράστες των εν λόγω πράξεων, εντόπισαν πρώτες πρωινές ώρες της 27-1-2023 στην Αρτέμιδα το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι 3 κατηγορούμενοι και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό έτερων συνεργών τους συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail