Η δυτική κλιμάκωση απειλεί να διευρύνει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει. Ελπίζω ότι περισσότεροι Αμερικανοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι μια μάχη μεταξύ των δυνάμεων Κιέβου και Μόσχας. Η Ουκρανία είναι ένας απλός πληρεξούσιος. Η Ρωσία πολεμά το ΝΑΤΟ και το κατανοεί πλήρως αυτό. Η Ρωσία συνειδητοποιεί πως αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή και συμπεριφέρεται ανάλογα. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι δυτικοί ηγέτες πιστεύουν πως η Ρωσία μπλοφάρει και, εάν αντιμετωπίσει αρκετή διεθνή πίεση, θα υποχωρήσει. Είναι αυτό το είδος βλακείας που κάνει τον παγκόσμιο πόλεμο μια διαφαινόμενη πιθανότητα.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Μέχρι αυτό το σημείο, η Ρωσία περιόριζε την στρατιωτική της απάντηση στο χτύπημα ουκρανικών στόχων και την εμπλοκή Ουκρανών και ξένων μισθοφόρων στο πεδίο της μάχης. Αλλά οι πρόσφατες αποφάσεις των ΗΠΑ και των χωρών του ΝΑΤΟ να στείλουν περισσότερα όπλα και οχήματα στην Ουκρανία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποτρέψουν την ήττα της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης κινδυνεύουν με δραματική επέκταση της σύγκρουσης πέρα ​​από τα σύνορα της Ουκρανίας.

Όπως σημειώνει ο Helmholtz Smith στην τελευταία του ανάρτηση, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη προσπαθούν να παράσχουν μια νέα παρτίδα όπλων και οχημάτων (εξαντλώντας τους δικούς τους πόρους στη διαδικασία). Κυκλοφορεί ένας αέρας απόγνωσης και η πρόοδος της Ρωσίας στο Ντονμπάς κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων επιτείνει τους φόβους τους. Νομίζω πως ο Πούτιν και η ομάδα στρατιωτικών του ηγετών κατανοούν ακριβώς τι διακυβεύεται και κάνουν πολύ ορατά βήματα για να δείξουν ότι προετοιμάζονται για το χειρότερο. Η ραδιοφωνική εκπομπή Hal Turner δημοσίευσε αυτόν τον τίτλο σήμερα:

Η Ρωσία εγκαθιστά αντιαεροπορικές άμυνες "PANTSIR-S" σε στέγες Υπουργείων και Κυβερνητικών Κτιρίων στη Μόσχα

Το PANTSIR είναι σύστημα πυραύλων εδάφους-αέρος και αντιαεροπορικού πυροβολικού. Η Ρωσία έχει πολλά μοντέλα, με το PANTSIR SM το πιο ικανό αναπτυγμένο σύστημα στην απογραφή της. Η Ρωσία είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο η Ουκρανία, με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, να εξαπολύσει επίθεση στη Μόσχα με πυραύλους ή μη επανδρωμένα αεροσκάφη που παρέχονται από τη Δύση. Εάν συμβεί αυτό, τότε αυτό θα σηματοδοτήσει ένα τρομερό ορόσημο για μια κλιμάκωση σε αυτόν τον πόλεμο.

Εάν ή όταν ένα αμερικανικό ή ευρωπαϊκό πυρομαχικό χτυπήσει έναν στόχο στην Κριμαία ή τη Μόσχα, η Ρωσία θα τακτοποιήσει τα πράγματα και πιθανότατα θα κυνηγήσει αμερικανικούς ή ευρωπαϊκούς στόχους στην Ουκρανία. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της επίθεσης, πιστεύω πως η Ρωσία θα ήταν έτοιμη να χτυπήσει βάσεις στην Πολωνία ή τη Γερμανία που θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση των ουκρανικών δυνάμεων. Ωστόσο, πριν το κάνουν αυτό, πιστεύω ότι θα κλείσουν τις πρεσβείες στο DC, το Λονδίνο και τη Γερμανία και θα εξασφαλίσουν ότι η Δύση δεν μπορεί να πάρει ομήρους τους διπλωμάτες και τους αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας. Στη χειρότερη περίπτωση, χτυπήσαμε τη Μόσχα και η Μόσχα χτυπά το DC. Αυτό θα μπορούσε να ξεφύγει πολύ γρήγορα.

Δεν προσπαθώ να σας τρομάξω, αλλά ο τρόπος που αντιδρά η Δύση δεν είναι ορθολογικός και σίγουρα δε βασίζεται σε κάποιο στρατηγικό όραμα. Η Ρωσία συνειδητοποιεί ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα θερμό πόλεμο. Η Δύση εξακολουθεί να εργάζεται με την αυταπάτη πως οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν είναι μαχητές. Όχι, απλώς παρέχουν τα εργαλεία, τις πληροφορίες και τον σχεδιασμό που χρειάζεται η Ουκρανία για να σκοτώσει Ρώσους. Εάν επρόκειτο για υπόθεση δολοφονίας, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να κατηγορηθούν ως αξεσουάρ.

Θα ρωτούσα εκείνους τους πολιτικούς και τους ειδήμονες στην Ουάσιγκτον, DC που κάνουν το παν να στείλουν περισσότερα όπλα στην Ουκρανία πώς θα αντιδρούσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες εάν η Ρωσία εξόπλιζε μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών με όπλα που σκότωναν Αμερικανούς πολίτες; Ξέρετε την απάντηση. Το αμερικανικό κοινό θα ούρλιαζε από οργή και θα απαιτούσε αντίποινα. Εάν πιστεύετε ότι οι Ρώσοι, των οποίων η ιστορία είναι γραμμένη στο αίμα αιώνων εισβολέων, δεν ενδιαφέρονται για την απειλή που παρουσιάζει το ΝΑΤΟ στα δυτικά σύνορά τους, τότε δεν γνωρίζετε τίποτα για την επιμονή της Ρωσίας να αντικρούσει τέτοιες απειλές. Είναι πολύ επικίνδυνες εποχές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail