Αναγούλα κι αποστροφή: Πέρυσι ο Τζόκοβιτς ήταν ψεκασμένος, σήμερα έγινε θρύλος και κυρίαρχος

facebook.com/djokovicofficial
Πριν από ένα χρόνο ο σπουδαίος Σέρβος αθλητής Νόβακ Τζόκοβιτς διασυρόταν - θεωρητικά - από το κράτος της Αυστραλίας και τα συστημικά ΜΜΕ ανά τον κόσμο και στη χώρα μας. Ψεκασμένος, αρνητής, έτσι, γιουβέτσι.

Του Στρατή Μαζίδη

Ένα χρόνο μετά ο κορωνοϊός έχει ξεχαστεί. Ο... αμπόλιαστος Τζόκοβιτς δεν κρατήθηκε από τις αυστραλιανές αρχές ούτε έγινε μπαλάκι στα δικαστήρια. Δεν απελάθηκε. Κανείς δεν τον εμπόδισε να αγωνιστεί. Όσο για τα πειραματικά σκευάσματα; Είδαμε πόσο αποτελεσματικά αποδείχθηκαν και πόσο δεν έχουν παρενέργειες.

Γράψτε πχ "ψεκασμένος Τζόκοβιτς", "Τζόκοβιτς εμβόλιο" και θα δείτε πολλά "έγκυρα" μέσα και αρκετούς "έγκριτους" να λιθοβολούν αυτόν που σήμερα δοξολογούν και λιβανίζουν.

Από... ψέκι, ο Τζόκοβιτς είναι ξανά θρύλος, παικταράς, κυρίαρχος κ.ο.κ. Τίποτε δεν αποκλείει να ξαναψεκαστεί στο επόμενο open.

Σε κάθε περίπτωση ο Τζόκοβιτς έμεινε σταθερός στις απόψεις του ως το τέλος. Δεν αντιστάθηκε σε κάτι με το οποίο για τον Α, Β λόγο δε συμφωνούσε μέχρι να καταστεί κάτι υποχρεωτικό ή να τον κράξουν τα ΜΜΕ, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι.

Για αυτό και μόνο του αξίζουν συγχαρητήρια και ας μην ήταν αυτός που είναι. Άλλοι είναι εκείνοι που αλλάζουν απόψεις / κρίσεις όπως το μπαλάκι του τένις που χτυπούν οι ρακέτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail