Οι Υπουργοί του ΝΑΤΟ συγκεντρώνονται για Πολεμικές Συνόδους Κορυφής… Η Ρωσία να ακυρώσει την μπλόφα τους

Φωτογραφία: Public domain
Το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε πόλεμο κατά της Ρωσίας. Δεν μπορεί να υπάρχουν πλέον προσχήματα ή αυταπάτες πως το ΝΑΤΟ «δεν είναι μέρος της σύγκρουσης» στην Ουκρανία, όπως ισχυρίζονται παράλογα οι δυτικοί ηγέτες τον περασμένο χρόνο. Πύραυλοι του ΝΑΤΟ, drones και υλικοτεχνική υποστήριξη έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για να χτυπήσουν τη Ρωσία. Και με τον όρο Ρωσία, δεν εννοούμε μόνο τα αμφισβητούμενα εδάφη της Κριμαίας και του Ντονμπάς, αλλά το προπολεμικό έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Editorial - Strategic Culture / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτή την εβδομάδα η μανία του ΝΑΤΟ για πόλεμο κατά της Ρωσίας έφτασε σε πυρετό. Οι στρατιωτικοί ηγέτες του ΝΑΤΟ συναντήθηκαν σε μια σειρά από ευρέως δημοσιευμένες συναντήσεις στην Ευρώπη που μπορούν να περιγραφούν μόνο ως πολεμικές σύνοδοι κορυφής για να σχεδιάσουν την περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη Ρωσία. Το αποκορύφωμα ήταν η συγκέντρωση στη Βάση της Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Ramstein της Γερμανίας την Παρασκευή, κατά την οποία εντείνονται οι πιέσεις στο Βερολίνο για να δοθεί το πράσινο φως για την προμήθεια αρμάτων μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία. Τη συνάντηση άνοιξαν οι Ουκρανοί ηγέτες μαζί με Αμερικανούς στρατιωτικούς διοικητές ζητώντας άρματα μάχης και περισσότερο βαρύ οπλισμό.

Περιγελώντας, οι Αμερικανοί αμφισβητούν την αποστολή των αρμάτων μάχης M1 Abrams, προτιμώντας αντ' αυτού η Γερμανία, η Βρετανία, η Γαλλία, η Πολωνία, η Φινλανδία και άλλοι να στείλουν τα δικά τους. Η φαρσική διαμάχη συμπυκνώνει την αποικιοκρατική στάση των ΗΠΑ απέναντι στους Ευρωπαίους συμμάχους που είναι πολύ ξαπλωμένοι ή ανόητοι για να παραπονεθούν. «Προχώρα αλήτη, φτιάξε μου τη μέρα», όπως θα μπορούσε να πει ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ, Dirty Harry.

Οι ΗΠΑ είναι πολύ ικανοποιημένες που η Ευρώπη μετατρέπεται σε στάχτη και ξαναχτίζει το ηπειρωτικό ναυάγιο με σκοπό την αναβίωση του περιττού αμερικανικού καπιταλισμού, όπως στον απόηχο των προηγούμενων παγκοσμίων πολέμων.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής των ΗΠΑ στρατηγός Mark Milley συναντήθηκε με τον Ουκρανό ομόλογό του Valery Zaluzhny για να επιβλέψει τη δημιουργία νέων πεδίων εκπαίδευσης για τα στρατεύματα στην Πολωνία και τη Γερμανία. Ο Ζαλούζνι είναι ακόλουθος του Ουκρανού συνεργάτη των Ναζί του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μαζικού δολοφόνου Στέπαν Μπαντέρα. Η σύζευξη μεταξύ Milley και Zaluzhny δύσκολα μπορεί να είναι μια καλύτερη απεικόνιση της κακής φύσης του άξονα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που ωθεί τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν το αναφέρουν γιατί η λειτουργία τους είναι να ξεγελάσουν το δυτικό κοινό για τον πόλεμο.

Η αδυσώπητη κινητοποίηση του μπλοκ του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έφτασε επιτέλους σε μια ιστορική πολεμική βάση κατά της Ρωσίας. Μπορούμε να εντοπίσουμε αυτή την ιδεολογία μέχρι την αρχή του Ψυχρού Πολέμου μετά την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας, αλλά σίγουρα έχει επιταχυνθεί μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, που ακολούθησε η 11η Σεπτεμβρίου και η αμερικανική αυτοκρατορική αντίληψη για πλήρη -κυριαρχία του φάσματος, και ιδιαίτερα μετά την άδοξη απόσυρση της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν τον Αύγουστο του 2021.

Όλα τα μέλη του μπλοκ των 30 εθνών σπεύδουν με όπλα στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Αναφέρεται μάλιστα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποσύρουν τα στρατιωτικά αποθέματα που διατηρούνται στο Ισραήλ και τη Νότια Κορέα για να ενισχύσουν τη δύναμη πυρός κατά της Ρωσίας. Επιπλέον, η Ουάσιγκτον εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να υποστηρίξει χτυπήματα στην Κριμαία, τα οποία η Μόσχα προειδοποίησε πως θα ήταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση προς ένα γενικό πόλεμο. Σχεδόν όλα τα ταμπού έχουν καταργηθεί, όπως παρατήρησαν αυτή την εβδομάδα οι New York Times.

Τα δυτικά κράτη φαίνεται να οδηγούνται από τρελούς που ηθελημένα σπρώχνουν τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής. Υπάρχουν τώρα ανοιχτές εκκλήσεις για ήττα της Ρωσίας και παράλογες απαιτήσεις για περισσότερα όπλα στην Ουκρανία ως τρόπο επίτευξης ειρήνης. «Τα όπλα είναι ο δρόμος προς την ειρήνη», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για διάφορες παγκόσμιες ελίτ στο Νταβός αυτή την εβδομάδα. «Πρέπει να αποτρέψουμε ένα αδιέξοδο», ανέφεραν ο κορυφαίος διπλωμάτης της Ουάσιγκτον, Άντονι Μπλίνκεν και ο Βρετανός ομόλογός του Τζέιμς Κλέβερλι (πόσο λανθασμένος είναι ο τελευταίος!).

Εν τω μεταξύ, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και ηγέτες του ΝΑΤΟ ζητούν διώξεις για εγκλήματα πολέμου κατά της Ρωσίας.

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει χώρος για διπλωματία ή ορθολογισμό. Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ ενισχύουν τις απερίσκεπτες απαιτήσεις να εκδιωχθεί η Ρωσία από την Κριμαία και το Ντονμπάς. Αυτό που πραγματικά επιδιώκουν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ είναι η ήττα και η κατάκτηση της Ρωσίας.

Η Ρωσία αναγκάστηκε να επέμβει στην Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού όλες οι διπλωματικές προσπάθειες της Μόσχας απορρίφθηκαν. Ο υποστηριζόμενος από το ΝΑΤΟ μυστικός πόλεμος κατά του ρωσικού λαού στις τεχνητά δημιουργημένες περιοχές της Ουκρανίας –ένας πόλεμος που μαίνεται για οκτώ χρόνια μετά το πραξικόπημα που ενορχηστρώθηκε από το ΝΑΤΟ στο Κίεβο το 2014– έπρεπε να τερματιστεί με τη βία. Εξ ου και η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να παραχωρήσει τα εδάφη που έχουν πλέον γίνει μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετά από νόμιμα δημοψηφίσματα. Αλλά ο πόλεμος επιβραδύνθηκε από τη δαιμονική οπλοποίηση του ΝΑΤΟ και την σκληρή εκμετάλλευση της Ουκρανίας ως προγεφύρωμα ενάντια στη Ρωσία. Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ μιλούν για «αποτροπή αδιεξόδου» στέλνοντας περισσότερα όπλα για να στηρίξουν το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου. Είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα ευρωπαϊκά κράτη μαζί με άλλους συμμάχους που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα αιματηρό τέλμα στην Ουκρανία, όπου ζωές καταστρέφονται ανελέητα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα ιμπεριαλιστικά τσιράκια τους διακυβεύονται απίστευτα υψηλά. Μην κάνετε κανένα λάθος. Η Ουάσιγκτον και οι υποτελείς της στο ΝΑΤΟ έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο επιλογής. Η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να αναλάβει στρατιωτική δράση κατά των μελών του ΝΑΤΟ. Οι σιδηροδρομικές γραμμές στην Πολωνία που παραδίδουν άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες είναι νόμιμοι στόχοι. Όπως και οι Βρετανοί στρατιώτες που συντηρούν τανκς Challenger ή βρετανικά πλοία που τα μεταφέρουν. Μέχρι τώρα, το ΝΑΤΟ έχει επιτεθεί στη Ρωσία ατιμώρητα. Είναι καιρός να τερματιστεί η ατιμωρησία και να δοθεί μια παύση στους δυτικούς πολεμοκάπηλους για να σκεφτούν την εγκληματική συμπεριφορά τους, όπως σημείωσε ένας από τους σχολιαστές μας αυτή την εβδομάδα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι η Ρωσία θα κερδίσει τελικά τον πόλεμο στην Ουκρανία για να νικήσει το νεοναζιστικό καθεστώς που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ. Μιλούσε, κατάλληλα, για την 80ή επέτειο από το σπάσιμο της ναζιστικής πολιορκίας στο Λένινγκραντ (Αγία Πετρούπολη).

Άλλοι ανεξάρτητοι διεθνείς στρατιωτικοί αναλυτές, συμπεριλαμβανομένου του συνταγματάρχη Ντάγκλας Μακγκρέγκορ και του Σκοτ ​​Ρίτερ, συμφωνούν πως η Ρωσία θα επικρατήσει στους στόχους της να αποστρατιωτικοποιήσει την Ουκρανία και να απομακρύνει το υποκατάστατο ΝΑΤΟ-Νεοναζί που αποτελεί απειλή εθνικής ασφάλειας για τη Ρωσία. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης σε δεσμό με τους ιμπεριαλιστές ιδεολόγους έχουν δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση προπαγάνδας ότι το καθεστώς του Κιέβου μπορεί να κερδίσει μόνο αν εφοδιαστεί με περισσότερα τανκς και πυραύλους. Αυτό υποδαυλίζει μια καταστροφή για την Ουκρανία και ενδεχομένως για την παγκόσμια ειρήνη. Η Ρωσία δε θα ηττηθεί, αλλά οι τρελοί πολεμοκάπηλοι ανεβάζουν το διακύβευμα στο επίπεδο μιας υπαρξιακής κρίσης απαιτώντας να γίνει η Ουκρανία μια «αμυντική γραμμή για την ελευθερία».

Η Μόσχα και πάλι αυτή την εβδομάδα προειδοποίησε ότι εάν οι δυτικές δυνάμεις επιμείνουν να συνεχίσουν ένα γενικό πόλεμο με τη Ρωσία, τότε ο κόσμος ωθείται στο χείλος της πυρηνικής καταστροφής. Αυτό δεν είναι απειλή. Είναι απλώς μια δήλωση γεγονότος. Οι δυτικοί ηγέτες έχουν γίνει τόσο διαταραγμένοι με την αυτοκρατορική αλαζονεία, την αυτοδικαιότητα και τη ρωσοφοβία τους, που είναι πέρα ​​από το να λάβουν υπόψη τους τις λογικές προειδοποιήσεις. Όταν δηλώνουν πως ο πόλεμος διεξάγεται για χάρη της ειρήνης και της ελευθερίας και όταν η διπλωματία χαρακτηρίζεται αδυναμία, τότε δεν υπάρχει ελπίδα για μια επικείμενη πολιτική λύση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα αυτοκρατορικά υποκατάστατά τους έχουν κάνει τον πόλεμο σχεδόν αναπόφευκτο από την αδιαλλαξία τους. Νομίζουν ότι βάζουν ένα όπλο στο κεφάλι της Ρωσίας.

Η Μόσχα πρέπει να τερματίσει αποφασιστικά αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία εξαλείφοντας το καθεστώς ΝΑΤΟ-Κίεβου. Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ είναι αυτές που παίζουν Ρωσική Ρουλέτα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail