Πούτιν και Σουροβίκιν αλλάζουν την τακτική των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο στρατηγός του στρατού Σεργκέι Σουροβίκιν άλλαξαν τον οδηγό των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, έγραψε στο Telegram ο αντιστράτηγος Αντρέι Γκουρούλεφ, μέλος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας.  

Σύμφωνα με τον βουλευτή, το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό ενεργεί πλέον πιο αποτελεσματικά.

«Ο στρατός έμαθε να πολεμά, έχει περάσει σε μια διαφορετική κατάσταση, έχει μάθει να παραδέχεται τα λάθη, να αναλύει και να βγάζει συμπεράσματα», έγραψε ο Γκουρούλεφ.

Οι επιτυχημένες ενέργειες της Ρωσίας έκαναν τις Ηνωμένες Πολιτείες να αυξήσουν τη στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία. Η μερική επιστράτευση στη Ρωσία έπαιξε επίσης το ρόλο της, πρόσθεσε. Δημιουργήθηκαν νέες μονάδες και υπομονάδες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, πρόσθεσε ο Γκουρούλεφ.

"Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες, όταν ο Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν ανέλαβε τον έλεγχο των διαδικασιών μάχης. Όλοι αναγνωρίζουν την αποτελεσματικότητα των χτυπημάτων κατά κρίσιμων εγκαταστάσεων. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε αυτό", πρόσθεσε ο Γκουρούλεφ.

* πληροφορίες english.pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail