Πούτιν: Οι δυτικές προβλέψεις για τη ρωσική οικονομία δεν έχουν υλοποιηθεί

Freepen.gr - Η Δύση προέβλεψε ότι η ρωσική οικονομία θα καταστρεφόταν, αλλά η πρόβλεψη αποδείχθηκε ψευδής, είπε ο Πρόεδρος Πούτιν στις 11 Ιανουαρίου. Αυτό κατέστη δυνατό εξαρχής λόγω του λαού της Ρωσίας, πρόσθεσε. Ο κόσμος έμεινε ενωμένος και προετοιμασμένος για προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις.

"Τίποτα από αυτά που είχε προβλέψει ο εχθρός μας για εμάς δεν συνέβη στην πραγματικότητα. Αυτό ήταν δυνατό κυρίως χάρη στους πολίτες της Ρωσίας - την ψυχραιμία τους, την ψυχραιμία όλων μας και την ετοιμότητά μας για προκλήσεις, για δουλειά σε δύσκολες συνθήκες", είπε ο Πούτιν σε μια συνάντηση με μέλη της ρωσικής κυβέρνησης.

Ο Πούτιν ευχαρίστησε επίσης την κυβέρνηση για τη δουλειά της το 2022 και επεσήμανε πως η κυβέρνηση συνέβαλε σημαντικά στο σημερινό αποτέλεσμα.

Στις 22 Δεκεμβρίου πέρυσι, ο Πούτιν επεσήμανε ότι η Δύση προέβλεψε πως η ρωσική οικονομία θα καταρρεύσει. Σημείωσε όμως πως ο ρυθμός πληθωρισμού στη Ρωσική Ομοσπονδία το 2022 ήταν καλύτερος από ό,τι σε πολλές άλλες χώρες.

Τον Οκτώβριο, ο Πούτιν είπε ότι η ρωσική οικονομία είχε ξεπεράσει την κορυφή των δυσκολιών που σχετίζονται με τις κυρώσεις. 

* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail