Ρωσική εταιρεία προσφέρει χρηματικό έπαθλο 71.000 $ για καταστροφή ή σύλληψη δυτικών τανκς

Freepen.gr - Λίγες μέρες αφότου οι ΗΠΑ και η Γερμανία ενέκριναν βαριά κύρια άρματα μάχης για την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων μελλοντικών παραδόσεων των προηγμένων αρμάτων μάχης Abrams M1 και Leopard, μια ρωσική εταιρεία προχωρά σε χρηματική επιβράβευση για την καταστροφή τους.

«Μια ρωσική εταιρεία πρόσφερε χρηματική αμοιβή έως και 5 εκατομμύρια ρούβλια (71.648 δολάρια) για την καταστροφή ή σύλληψη αρμάτων μάχης δυτικής κατασκευής που υποσχέθηκαν πρόσφατα στην Ουκρανία οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύμμαχοί της», σύμφωνα με αναφορές περιφερειακών ΜΜΕ.

Προφανώς αυτό αφορά περισσότερα τα ρωσικά στρατεύματα ή μισθοφόρους της Wagner, δεδομένου ότι η εταιρεία Fores με έδρα την Αικατερινούπολη όρισε την ανταμοιβή $70.000+ για όποιον καταστρέψει ή πιάσει δυτικό τανκ, με αμοιβή από 500.000 ρούβλια (7.164 $) για κάθε επόμενο άρμα.

Η Fores είπε ότι υποκινείται από μια πατριωτική επιθυμία να υποστηρίξει τον εθνικό στρατό:

«Η απόφαση να μεταφερθούν δυτικά τανκς στο Κίεβο δείχνει πως το ΝΑΤΟ δεν προμηθεύει πλέον την Ουκρανία μόνο με αμυντικά όπλα και σημαίνει ότι πρέπει να εδραιώσουμε και να υποστηρίξουμε τον στρατό μας», ανέφερε σε δήλωση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail