Οι ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν πάνω από 130 ξένους μισθοφόρους στο Ντόνετσκ

Press service of the Ministry of Defense of the Russian Federation
Freepen.gr - Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν πλήγμα στον τόπο ανάπτυξης της λεγεώνας ξένων στρατιωτών της Ουκρανίας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, εξολοθρεύοντας περισσότερους από 130 μισθοφόρους την περασμένη ημέρα κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, Αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Τα πλήγματα ακριβείας των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων εναντίον των προσωρινών τοποθεσιών ανάπτυξης μονάδων ξένων λεγεώνων σε περιοχές κοντά στον οικισμό Maslyakovka και την πόλη Kramatorsk στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ εξολόθρευσαν περισσότερους από 130 ξένους μισθοφόρους», είπε οΚονασένκοφ.

Τα ρωσικά στρατεύματα εξάλειψαν επίσης δύο ουκρανικές ομάδες δολιοφθορέων στην περιοχή του Χάρκοβο την περασμένη ημέρα κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Novosyolovskiye και Tabayevka στην περιοχή Kharkov, δύο ουκρανικές ανατρεπτικές / αναγνωριστικές ομάδες εξοντώθηκαν», είπε ο εκπρόσωπος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail