Ποτέ δεν είναι αρκετά: Ο Zelensky ταξιδεύει στο DC, εκλιπαρεί για περισσότερα δισεκατομμύρια

Ο άνδρας με τα πράσινα, Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy, έφτασε στις ΗΠΑ για να ζητήσει να ρίξουν περισσότερα χρήματα στον απύθμενο λάκκο που είναι η Ουκρανία.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είδα μια νεαρή γυναίκα να στέκεται στη γωνία μιας διασταύρωσης καθώς πήγαινα σπίτι από το παντοπωλείο. Είχε μια πινακίδα από χαρτόνι και έγραφε: ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ $ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ.

Από την πανδημία, κάθε πολυσύχναστη διασταύρωση σε αυτήν την πόλη έχει τουλάχιστον έναν ή δύο άστεγους που εκλιπαρούν για χρήματα και ζητούν βοήθεια. Στο παρελθόν, οι ζητιάνοι της γωνίας του δρόμου ήταν κυρίως άνδρες τοξικομανείς και αλκοολικοί, αλλά τώρα είναι νέοι άνδρες και γυναίκες. Περιστασιακά βλέπω ψυχικά άρρωστους να περπατούν πάνω-κάτω στα πεζοδρόμια — χωρίς παπούτσια, ζαλισμένους και αγνοούμενους. Ο δρόμος είναι όπου πηγαίνεις όταν δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς ζουν από μισθό σε μισθό και η κατάσταση για τη μεσαία τάξη γίνεται πιο επικίνδυνη κάθε μέρα που περνάει. Εν τω μεταξύ, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι (έκαναν περιουσία κατά τη διάρκεια της πανδημίας), χάρη σε μεγάλο βαθμό στο καρτέλ των τραπεζιτών, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Σε έναν κάπως πιο τέλειο κόσμο, η κυβέρνηση θα μεταρρυθμίσει τη νομισματική πολιτική, θα έλεγχε το ομοσπονδιακό αποθεματικό και κατά προτίμηση θα το είχε ξεφορτωθεί εντελώς. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το ιλιγγιώδες χρέος δε θα αντιμετωπιστεί, ούτε θα συγχωρηθεί. Οι επόμενες γενιές θα αναγκαστούν να ξεπληρώσουν ένα στρατοσφαιρικό χρέος που συσσωρεύτηκε από σπάταλους, ψυχοπαθείς και πολεμοκάπηλους. Είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου μείωσης εκατομμυρίων ανθρώπων που θα βυθιστούν στη φτώχεια και θα οδηγηθούν στην εξάρτηση από το κράτος.

Ωστόσο, όπως πάνε τα πράγματα, δεν είμαι σίγουρος αν θα υπάρξουν μελλοντικές γενιές. Συγγνώμη που είμαι μπερδεμένος, αλλά βλέπω πολύ λίγο φως στο τέλος του τούνελ. Αν συνεχιστεί η τροχιά που ακολουθούμε, θα καταλήξουμε σε πυρηνικό χειμώνα και δυστοπία.

Χωρίς να «στραγγίξει το βάλτο», να πυρπολήσει την οδό Κ και να αλατίσει τις στάχτες, η τρέχουσα νομισματική και στρατιωτική παραφροσύνη θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε στον πάτο. Το μάθημα του Τραμπ είναι ότι κάθε πολιτικό πρόσωπο που δεν είναι μέλος της μονοκομματικής πολιτικής τάξης - που δε λαμβάνει εντολές από την ελίτ και το κράτος εθνικής ασφάλειας - θα δεχθεί επίθεση, θα απειληθεί, θα ερευνηθεί, θα συκοφαντηθεί από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, θα αποπλατφορμοποιηθεί και θα καταστραφεί η ζωή του.

Η αξιολύπητη ικεσία του Zelenskyy για ατελείωτα χρήματα δε θα πέσει στο κενό. Και οι δύο φατρίες του μονοκομματικού κόμματος χαρίζουν στους υπερεθνικιστές δουλειές τόνων μετρητών και όπλων στην Ουκρανία με μεγάλο μέρος των τελευταίων να καταλήγουν στην Αφρική, συγκεκριμένα στη λεκάνη της λίμνης Τσαντ, και στα χέρια της Μπόκο Χαράμ και του ISIS. Επιπλέον, όπλα που προμηθεύονται από την USG φτάνουν στη Φινλανδία «όπου λειτουργούν τώρα «τρεις από τις μεγαλύτερες συμμορίες μοτοσυκλετών στον κόσμο», συμπεριλαμβανομένης της Bandidos MC, η οποία «έχει υποκατάστημα σε κάθε μεγάλη πόλη της Ουκρανίας».

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Oleg Syromolotov είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι τα όπλα της USG εντοπίζονται τώρα στη Δυτική Ασία. «Ο διπλωμάτης συνέχισε λέγοντας πως είναι προφανές ότι το Κίεβο, το οποίο δεν έχει κανέναν έλεγχο στις ενέργειες των μαχητών, δε θα είναι σε θέση να διασφαλίσει την ασφαλή αποθήκευση και τη μη διάδοση αυτών των όπλων, τα οποία μπορεί στη συνέχεια να καταλήξουν στις σκιώδεις αγορές άλλων χωρών».

Εντός του πυρηνικού πολέμου, του πυρηνικού χειμώνα και της εξαφάνισης των ειδών, η άρχουσα ελίτ και οι ενσωματωμένοι νεοσυντηρητικοί της, θα συνεχίσουν τη μακροπρόθεσμη προσπάθεια καταστροφής της μεσαίας τάξης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, διάβασα για τον Leo Strauss και τους μαθητές του. Ο Στράους πίστευε ότι μια δόλια και ανήθικη άρχουσα τάξη, βασισμένη στο μοντέλο της Δημοκρατίας του Πλάτωνα, θα έπρεπε να κυβερνήσει και οι κατώτερες τάξεις, εγκλωβισμένες στη φτώχεια και την άγνοια, θα έπρεπε να ριχτούν με το κεφάλι σε αέναο πόλεμο.

Για τους αρχικούς νεοσυντηρητικούς φιλοσόφους (κυρίως, Leo Strauss, Alexandre Kojève και Carl Schmitt), ήταν επιτακτική ανάγκη να καταλάβουν οι κατώτερες τάξεις, οι μηχανικά φτωχοί να κρατηθούν σε πλήρη κλειστή άγνοια και να καταλάβουν ότι η ανθρωπιά του ανθρώπου εξαρτιόταν από την προθυμία του να ορμήσει γυμνός στη μάχη και αδιάκοπα προς το θάνατό του. Μόνο ο αέναος πόλεμος μπορεί να ανατρέψει το σύγχρονο εγχείρημα, με την έμφαση στην αυτοσυντήρηση και τις «ανέσεις των πλασμάτων».

Είμαι πεπεισμένος πως βρισκόμαστε στα πρόθυρα αυτού του φρικτού μέλλοντος τώρα - αυτό σημαίνει ότι αν οι ψυχοπαθείς, γεμάτοι ύβρι και κακοήθη ναρκισσισμό, δεν ανατινάξουν τον κόσμο με την παραπλανημένη πεποίθησή τους ότι το «εξαιρετικό έθνος» δεν μπορεί να κάνει κακό και δεν μπορεί να νικηθεί. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail