Δεν το είδε ούτε στο VAR: Η ΦΙΦΑ είπε όχι στον Ζελένσκι για να απευθύνει μήνυμα στον τελικό του Μουντιάλ

Freepen.gr - Το παγκόσμιο κοινό έχει βαρεθεί να ακούει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι να ζητά περισσότερα χρήματα; Ή μήπως είναι μόνο η «κόπωση της Ουκρανίας», η οποία έχει ήδη παρατηρηθεί εδώ και μήνες στο αμερικανικό κοινό, γεγονός που εξηγεί την ευρύτερη φαινομενική μείωση του ενδιαφέροντος για τη σύγκρουση;

Αυτή την εβδομάδα ο Ζελένσκι υπέβαλε επίσημο αίτημα στη FIFA να του επιτρέψει να απευθύνει ένα μήνυμα «παγκόσμιας ειρήνης» λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, αλλά το παγκόσμιο κυβερνητικό σώμα ποδοσφαίρου απέρριψε αμέσως το αίτημα.

Η ουκρανική κυβέρνηση είναι θυμωμένη και απογοητευμένη, δεδομένου πως ο Ζελένσκι έχει συχνά προσκληθεί να κάνει εκκλήσεις ενώπιον μεγάλων δημόσιων εκδηλώσεων, ακόμη και στα Γκράμι και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Αυτό συμβαίνει όταν δεν είναι ήδη απασχολημένος με τις εκδηλώσεις της G7 ή των Ηνωμένων Εθνών ή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Είναι αυτονόητο ότι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι η μοναδική εκδήλωση με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και παρακολούθηση σε όλο τον κόσμο φέτος. Όμως ο Ζελένσκι δεν κατάφερε να προκριθεί σε αυτόν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail