New York Times: Το Κίεβο προσπάθησε να σκοτώσει τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας!

Freepen.gr - Οι αρχές της Ουκρανίας φέρεται να έκαναν απόπειρα δολοφονίας του στρατηγού Valery Gerasimov, αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ανέφεραν το Σάββατο οι New York Times.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Κίεβο φέρεται να εξαπέλυσε την επίθεση όταν ο Gerasimov ήταν στην πρώτη γραμμή. Η εφημερίδα δε δίνει ούτε την ημερομηνία ούτε άλλες πληροφορίες για την εν λόγω επίθεση.

Ωστόσο, ανέφερε πως η Ουάσιγκτον ήταν αντίθετη στα σχέδια του Κιέβου να σκοτώσει τον Γκερασίμοφ λόγω των ανησυχιών ότι μια απόπειρα κατά της ζωής του θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλιμάκωση. Οι Αμερικανοί απέκρυψαν τις πληροφορίες για τις κινήσεις του στρατηγού από τους Ουκρανούς και στη συνέχεια ζήτησαν «η Ουκρανία να ματαιώσει μια επίθεση — μόνο για να τους πουν ότι οι Ουκρανοί την είχαν ήδη εξαπολύσει».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail